Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Kadıköy Arveda Araştırma

Arveda Araştırma bünyesinde; Tam zamanlı çalışabilecek, Deneyimli & Deneyimsiz, En az orta öğretim mezunu, Yüksek kazanç hedefi olan, Güçlü iletişim becerisi ve ikna kabiliyetine sahip, Diksiyonu düzgün ve dış görünüşüne önem veren, Dinamik, enerjik, ..

Tecrübeli ya da Anketör Ekibi olan Adayların Ön yazılarında belirtmesi ÖNEMLE RİCA OLUNUR . GENEL NİTELİKLER; Min. Lise mezunu ya da üniversite öğrencisi, Diksiyonu düzgün ve dış görünümüne özen gösteren, Ofis dışında çalışmaya istekli, Girişken ve güler yüzlü,..

İstanbul Avrupa / Şişli Matris Research Saha Hizmetleri Aş

Bilinen markalar hakkında tüketici davranışlarını alışkanlıklarını ölçmek üzere yaptığımız saha araştırma çalışmalarında, anket yapmak için görev almak üzere; • 18- 35 yaşlarında • Diksiyonu düzgün • Hızlı ve etkili iletişim kurabilen • Gülümsemeyi bilen, • Bilgisa..

İstanbul Anadolu / Tümü Survey

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek 'Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) arıyoruz. Aranan Nitelikler; En az Lise mezunu; bay & bayan Deneyimli & deneyimsiz Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip..

İzmir / Konak İvme Araştırma

Avrupa Birliği desteği ile yürütülen Kamu projemiz için; Sahada aktif olarak çalışabilecek, bilgisayar kullanımına hakim, vizyonu ve diksiyonu düzgün, takım çalışmasına yatkın ,tecrübeli ve/ya tecrübesiz, seyahat engeli olmayan takım arkadaşları aramaktayız. Günlük Kazanç..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Portal Araştırma

Ataşehir Örnek Mahallesinde Göztepe Köprüsü ve Metroya yürüme mesafesinde bulunan ; Şirketimizin Saha Bölümüne Deneyimli / Deneyimsiz Part /Full time Anketörler aranmaktadır . Günlük 50-70 TL kazançla yüksek gelir imkanı Şirketimizin Ofis Departm..

İzmir / Konak İvme Araştırma

Kişisel sağlık ürünleri ile ilgili yapmış olduğumuz araştırmamız için ; Hane ve iş yeri ziyareti yaparak örnek ürün bırakacak ve beraberinde anket uygulaması yapacak; Sahada aktif olarak çalışmayı seven, ikna kabiliyeti yüksek, dinamik , tam zamanlı ve yarı zamanlı takım arkadaşları aramaktayız...

İzmir / Konak İletişim Araştırma

İLETİŞİM Araştırma, 15 yılın üzerindeki sektör deneyimini teknoloji ile birleştirerek kendini sürekli geliştiren bir organisayondur. Türkiyenin sayılı araştırma ve veri toplama şirketi olan İLETİŞİM ARAŞTIRMA nin tüm veri toplama çalışmalarını 80+ personeli ile yürütmektedir. Fark..

İstanbul Anadolu / Tümü Bulgu Araştırma

saha araştırması yapan şirketimizde türkiye genelinde çalışabilecek seyahate engeli olmayan -Diksiyonu düzgün,İş disiplini olan,İkna kabiliyeti yüksek erkek 18-45 yaş arası çalışma arkadaşlarına ihtiyaç vardır. çalışmak isteyen arkadaşların(5545820426) nolu telefondan randevu alabi..

bayi önlerinde anket yapabilecek diksiyonu düzgün çalışma arkadaşları aranmaktadır . part veya ful çalışma şansı mevcuttur. ekip çalışmasına uygun disiplinli çalışma anlayışına sahip çalışma arkadaşlarına ihtiyaç bulunmakta...