Anketör İş İlanları

Pozisyon: Anketör
İstanbul Anadolu / Kadıköy Avrupa Lisanları Merkezi

DİL KURSUMUZ İÇİN SAHADA PART TİME - FULL TİME ELDE BROŞÜR DAĞITIMI VE TANITIM YAPIP DATA İLETİŞİM BİLGİLERİ TOPLAYABİLECEK DENEYİMLİ PERSONEL ARANMAKTADIR..

İstanbul Anadolu / Tümü Girişim Araştırma

SAHADA PART TİME - FULL TİME ÇALIŞABİLECEK ANKETÖRLER ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Tümü Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

- 18-45 yaşları arasında - Diksiyonu düzgün / prezantabl - Ekip çalışmasına uygun - İkili iletişim'de kendine güvenen - Kariyer hedefi olan - Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen - Tam zamanlı / Yarı zamanlı çalışabilecek - Deneyimli / Deneyimsiz anket..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mnk İletişim Reklamcılık

Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek 'Saha Araştırmacıları(ANKETÖRLER) arıyoruz. Aranan Nitelikler; En az Lise mezunu; bay & bayan Deneyimli & deneyimsiz Güçlü iletişim becerisi ve ikna yeteneğine sahip..

İstanbul Anadolu / Ataşehir İnfoar Araştırma

İnfoar Araştırma firmasının aktif ilanlarına veya diğer Anketör - Ofis Personeli ilanlarına göz atabilirsiniz.İnfoar Araştırma Anketör - Ofis Personeli ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Mersin / Tümü Everest Group

DOĞAN JEOTERMAL ŞİRKETLER GRUBU BÜNYESİNDE * Yetiştirilmek üzere *En az lise mezunu *Kariyer hedefleyen *Diksiyonu düzgün *Giyimine özen gösteren *Azimli-hırslı *Kendisine güvenen *Müşteri ve hizmet odaklı çalışacak, *Takım çalışmasını seven,..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık

Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırma Personeli (Anketör) ilanlarına göz atabilirsiniz.Artıbir Araştırma Ve Danışmanlık Saha Araştırma Personeli (Anketör) ilanı için başvuru süresi dol..

Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırmacısı - Anketör ilanlarına göz atabilirsiniz.Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık Saha Araştırmacısı - Anketör ilanı için başvuru süresi dolmu..

Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Saha Araştırmacısı - Anketör ilanlarına göz atabilirsiniz.Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık Saha Araştırmacısı - Anketör ilanı için başvuru süresi dolmu..

Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Operatörü - Cati ilanlarına göz atabilirsiniz.Kolektif Piyasa Araştırma Ve Danışmanlık Çağrı Merkezi Operatörü - Cati ilanı için başvuru süresi d..