Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Pendik Mavi Clup Fitness & Spa

Mavi Kule firmasında aşçılık pozisyonunda görevlendirilmek üzere ; -Aşçılık konusunda deneyimi olan, sektöründe 1 2 yıl deneyimi olan , -Özellikle Titiz pratik ve hijyen konusunda duyarlı -Hizmet sektöründe tecrübesi olan -İstikrarla çalışabilecek -Fast food al..

Kırklareli / Lüleburgaz ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü CARREFOURSA

Beylikdüzü CarrefourSA Hiper marketimiz içerisindeki restaurantımızda görevlendirilmek üzere 'Şef Aşçı' arayışımız bulunmaktadır. Aranan Nitelikler Türk ve dünya mutfağına hakim, Restaurant mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 3 yıl deneyime sahip, ..

FİRMAMIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE AŞÇI ALINACAKTIR. YENİMAHALLE-DEMETEVLER GÜZERGAHINDAN SERVİSİMİZ MEVCUTTUR..

Antalya / Alanya Çamyolu Cafe Bistro

YENİ AÇILAN CAFEMİZDE ÇALIŞACAK GARSON ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Neşeli Günler Eğitim

2012 Yılından bu yana Çocuk Kitabevi, Oyuncak ve Oyun Atölyesi alanında faaliyet gösteren firmamızın Cafe bölümünde mutfakta görevlendirilmek üzere "Aşçı" aramaktayız. GENEL NİTELİKLER Mutfak bölümünde en az 2 yıl deneyimli Doğal ve organik ürün alanında bilgisi olan ..

Bursa / Mustafakemalpaşa Görele Pide Kebap Salonu

PİDE KEBAP SALONUMUZDA ÇALIŞACAK KEBAP USTASI ARANMAKTADIR...

İzmir / Bornova Adecco İzmir

Adecco Grup, merkezi İsviçre’de, 60’tan fazla ülke ve bölgede yaklaşık 33.000 çalışanı, 5.500 şubesiyle her gün 750.000’in üzerinde kişiye iş imkanı sağlayarak 100.000’in üzerinde firma ile buluşturmaktadır. İnsan kaynakları ve istihdam çözümleri konusunda dünya lideri olan Adecco, global bakış açıs..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Şengün Makina

Fabrika bünyemizde bulunan yemekhanemizde çalıştırılmak üzere aşağıdaki niteliklere uygun Aşçı arıyoruz. Aşçılık ve toplu yemek servisi konusunda deneyimli, Bir sonraki günün menüsü için hazırlıklarını gerçekleştirecek, Menüye göre personelin yemek ihtiyacını, ..

AYAŞ BÖLGESİNDE BULUNAN TESİSİMİZDE İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE KONUSUNDA DENEYİMLİ TURİSTİK TESİSLERDE YADA OTELLERDE AKTİF OLARAK GÖREV YAPMIŞ ALAKART SICAK USTASI İHTİYACIMIZ BULUNMAKTADIR. NOT:LOJMAN İMKANIMIZ MEVCUTTUR...