Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Ataşehir Hurma Ağacı Anaokulu

Anaokulumuzda part time çalışmak üzere aşçılık sertifikası olan yemek yapmada tecrübeli bayan personel aranıyor ilgilenenlerin mail olarak geri dönüşlerinizi bekliyoruz..

İstanbul Avrupa / Eyüp Mama-Mia Restaurant

Mesleğine ve çalışma arkadaşlarına saygısı olan.Sorumluluk sahibi ve tecrubeli .Dünya mutfağı ve/veya pizza ustaları arıyoruz. Metrobüs ile ulaşımı kolay bir konumdayız.Nezih bir müşteri kitlesine hizmet vermekteyiz.Mesleğin gerektirdiği temizlik ve hijyen şartlarını yerine getirilmesi,..

İstanbul Anadolu / Kartal Özfer Reklam

KARTAL 'DA Açıkhava Reklamcılık Sektöründe faaliyette bulunan firmamıza aşağıdaki özellikleri kapsayan KARTAL Civarında ikamet eden (Yakacık, Uğur Mumcu, Soğanlık ve Kartal Mahallelerinde İkamet Eden Şirket Genel Müdürünün yemeğini yapacak, Ofis temizliği, çay servisi yap..

Aydın / Nazilli Sarp Catering

Toplu üretim yapılan yerlerde konsept işlerde çekirdekten yetişmiş lezzet şefi aramaktayız. Üretimhanemizde aradığımız kriterlerdeki şefe geniş mevzuatlı yardımcılar bulunmaktadır. İlgilenen şeflerin başvurularını beklemekteyiz...

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Teknecioğlu Ticaret

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere yemek ve temizlik elemanı alınacaktır. Benzer pozisyonlarda deneyimli güler yüzlü yaptığı işi seven hijyen kurallarına ve kişisel temizliğine özen gösteren. İş tanımı : 8 kişilik şirket personeline yemek yapımı ve servisini yapabilecek.(YEMEK YAPIMI MU..

Tekirdağ / Merkez Namık Kemal Yay-Pet

Tercihen Gastronomi - Aşçılık Lisans/ Meslek Yüksek Okulu veya Aşçılık Meslek Lisesi mezunu, · Restoran mutfaklarında pozisyona bağlı olarak en az 3 yıl deneyime sahip, · Hijyen kuralları hakkında bilgi sahibi ve temizliğe özen gösteren, · İnsan ilişkilerind..

Diyarbakır / Merkez Elitplast Plastik Ambalaj

FİRMAMIZDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAYAN AŞÇI ARANIYOR. DİKSİYONU DÜZGÜN...

Ankara / Tümü sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMETLERİ A.Ş. Ankara deki projemizde değerlendirmek üzere tecrubeli diyet aşçı personel arayışımız vardır. irtibat :0 530 505 62 00..

Elazığ / Merkez Serram Ev Yemekleri

Deneyimli aşçı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ninova İnşaat A. Ş.

YENİ ACILAN KAFEMİZ DE ÇALIŞACAK SORUMLULUK SAHİBİ TERCİHEN KAHVE MAKİNESI KULLANABİLEN TEMİZLİĞE ÖNEM VEREN ELEMAN ALINACAKTIR GENEL NİTELİKLER: KAFE DENEYİMLİ FAST FOOD TARZI, YEMEK YAPMAYI BİLEN SUNUMU VE MASA DÜZENİNİ TAKİP EDEBİLEN ADAYLAR TERCİH SEBEBİDİ..