Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı
İstanbul Anadolu / Maltepe Boğaziçi Huzurevi

Huzurevinde 80-100 kapasiteli kişiye yemek çıkaracak temiz düzenli ekip çalışmasına uygun Aşcı aranıyor ...

İstanbul Avrupa / Avcılar Timtaş Yönetim

Yönetim hizmetleri şirketimizce yürütülen sitede bulunan kafeteryada çalışacak ızgara, cips, pilav, hazır pizza gibi fast food yiyecekler ile soğuk ve sıcak içecekler hazırlayabilecek ; diksiyonu düzgün, hijyen kurallarına dikkat eden, temizliğe ve titizliğe özen gösteren, dinamik, yaratıcılık..

Kırklareli / Lüleburgaz Eş Dost Cafe

Cafede tost, çay, kahve ve hamburger yapabilecek, eli hızlı, sabah 07:30 akşam 18:00 saatleri aralığında çalışacak mutfak elemanı aranıyor...

İstanbul Avrupa / Fatih Köseoğlu Grup

GENEL NİTELİKLER Şirketimizin Fatih Laleli’deki merkezinde, 35 kişiden oluşan personelimize yemek yapabilecek “Aşçı” aranmaktadır. • Mesleğinde az 10 yıl tecrübeye sahip, • İnsan ilişkileri kuvvetli, güler yüzlü ve sigara kullanmayan, • Herhangi bir sağlık problemi..

Mardin / Merkez Mrr Cafe Rest.

Restoranımızda tam zamanlı çalışacak ekip ruhu olan personel alınacaktır Aşçı ,döner ustası..

İstanbul Anadolu / Üsküdar Nilhan Sultan Köşkü

Osmanlı yemeklerinde bilgi sahibi aşçı aranmaktadır.2000 TL Maaş...

Ankara / Yenimahalle Megılıs Gırit Travel Acency

Yeni açılacak yeni lokantamızda görevlendirilmek üzere DÖNER USTASI arıyoruz En az İlköğretim mezunu Döner eti açabilen, şişe takmasını,reyonda kesmesini bilen Döner terbiyesi ve İskender sosu yapmasını bilen Bıçak kesimi yapmak konusunda tecrübeli Döner ustalığında 5..

İstanbul Avrupa / Avcılar Antik Garden

Fİrmamız bünyesinde çalışacak Tecrübeli kafe restorant garsonu arıyoruz..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Naif İstanbul

Firmamız bünyesinde çalışacak aşçı alınacaktır (servis saatimiz 12-3 arası) öğlen yemeği vardır. öğleden sonra hazırlık, sabah yemekler yapılmaktadır...

Muğla / Marmaris Lavanta Butik Otel

13 ODALI BÜTİK OTELİN KONUKLARI İÇİN HAZIRLANACAK KAHVALTI VE TALEBE GÖRE ÖĞLEN AKŞAM YEMEKLERİNİ HAZIRLAYACAK VE SUNUMUNU YAPACAK ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ.... MARMARİS'TE İKAMET EDENLER TERCİHİMİZDİR..