Aşçı İş İlanları

Pozisyon: Aşçı

Toplu yemek sektöründe minimum 2 yıl tecrübeli Hijyen konusunda duyarlı İşinde titiz, pratik,duyarlı Kişisel temizliğine önem veren Disiplinli, güleryüzlü Muftağin gıda ihtiyacını belirleyip, alınmasını sağlamak, Mutfağın temiz ve düzenli olmasını sağlamak, ..

İzmir / Narlıdere Çocukça Bir Akıl

İzmir Narlıdere'de bulunan Anaokulumuza MUTFAK PERSONELİ alımı yapılacaktır Başvuracak Kişilerin; • Aşçılık konusunda tecrübeli, • Mutfağın temizliğinden ve yemeklerden sorumlu, • Titiz, aktif ve güler yüzlü, • Ekip çalışmasına yatkın olması gerekmektedi..

OFİSTE MAX 10 KİŞİLİK YEMEK, GELEN MÜŞTERİLERE ÇAY SERVİSİ OFİSİN TEMİZLİĞİNİ YAPABİLECEK YENİMAHALLE VE CİVARINDA İKAMET EDEN 25-36 YAŞ ARALIĞINDA BAYAN ALINACAKTIR. OFİS: YENİMAHALLE MACUNKÖY METRO DURAĞI BİTİŞİĞİNDEDİR. İLETİŞİM MERKEZ: 0538 837 09 81..

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

Muğla / Bodrum Belinda Group

MUĞLA BODRUM BİTEZ VİLLADA KARI KOCA ÇALIŞACAK ERKEĞİN GÖREVİ BAHÇE DÜZENİ HAVUZ BAYAN İSE EV İŞLERİ YEMEK OLMAK ÜZERE ÇOCUKLUDA OLABİLİR ONLARA AİT BİR EV TAHSİS EDİLECEK ŞEKİLDE ÇALIŞACAK BİR AİLEYE İHTİYACIMIZ VARDIR...

Bodrum yarımadasında hazır yemek servisi veren yemek fabrikasına aşçı yardımcısı aranıyor.ilgilenenlerin cep telefonundan iletişime geçmeleri rica olunur.Kalacak yer+yemek+sigorta +maaş..

Kayseri / Tomarza Belinda Group

KAYSERİ TOMARZA MADEN OCAĞIMIZDA AŞÇILIK YAPACAK GEREKİRSE ORDA İKAMET EDECEK PERSONEL İHTİYACIMIZ VARDIR...

İstanbul Avrupa / Avcılar Caterıng34

Genel Nitelikler Kurumsal Yemek Firmamıza, Yemek Sektöründe tecrübeli, Gramaj bilgisi olan, Sıcak veya soğuk konularına vakıf, Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek, Gıda güvenliği ve hijyen kurallarına özen gösteren, Disiplinli..

Sakarya / Adapazarı Çocuk Durağı

kurumumuzda çalıştırılmak üzere temizlik ve hijyene özen gösteren , lezzetli yemekler yapabilecek personeller alınacaktır.....

Denizli / Merkez Lavin Otel

AŞÇI ve AŞÇI YARDIMCILARI * Asgari 3 yıl otel veya restaurant mutfaklarında deneyimli, * Hızlı çalışma temposu ve esnek çalışma koşullarına uyum sağlayabilecek, * Sıcak ve soğuk mutfak hazırlık ve servis süreçlerinde deneyimli, * Gıda güvenliği ve hijyen kural..