Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Kadıköy Özbey İnşaat

KADIKÖY'DE BULUNAN OFİSİME * GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN * SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN * GÜLER YÜZLÜ * KESİNLİKLE BELİRTMİŞ OLDUĞUM YAŞ ARALIĞINDA * MAAŞ+ YOL+YEMEK+SİGORTA * PAZAR TATİL *RESİMLİ BAŞVURULAR DİKKATE ALINACAKTIR. BAYAN ASİSTAN..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Çapa Cerrahi & Estetik Diş Kliniği

Kadıköy'de bulunan diş polikliniğimize; TECRÜBELİ veya YETİŞTİRİLMEK üzere diş hekimi yardımcısı alımı yapılacaktır. Kesinlikle SİGARA kullanmayan adaylar değerlendirilecektir. Kadıköy ve yakın çevrede oturan, Uzun süre bu işte çalışmayı planlayan, 18-25 ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Technopc

1-Kurumsal Satış Ekibinin ofis işlemlerinin organize edilmesi ve düzenli takibinin sağlanması 2-Müşteri taleplerinin (teklif ,demo ,ürün vs.) yerine getirilmesi konusunda tüm süreçlerin takip edilmesi 3-Müşteri bilgilerinin detaylı bir şekilde CRM sistemine girişinin sağlanması(talepl..

Gaziantep / Şehitkamil Sena Danışmanlık

OFİSİMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE DİKSİYONU DÜZGÜN, BAKIMLI BAYAN OFİS ASİSTANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Şişli ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, Çağrı Merkezi' alanlarında hizmet vermekte olan ISS, 31.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den faz..

Balıkesir / Edremit Uygar Gayrimenkul Danışmanlık

SEKTÖRDE DENEYİMLİ VEYA DENEYİMSİZ DİKSİYONU DÜZGÜN VE GÖRÜNÜMÜNE ÖNEM VEREN İNSAN İLİŞKİLERİ İYİ İLETİŞİM BECERİSİ YÜKSEK BİLGİSAYAR BİLGİSİ OLAN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Betül Demir Diş Kliniği

Ekibimize; -Hem banko hem diş hekimliği asistanlığında en az iki yıl deneyimli, -Öğrenmeyi ve okumayı seven, -Çarşamba ve perşembe günleri 11:00-18:30 cumartesi günü 11:30-18:30 arası çalışacak Bayan Diş Hekimi Asistanı dahil etmek istiyoruz...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mercan Optik

Firmamız bünyesinde ihracat bölümünde; *İngilizce bilen *20-35 yaş arası *İhracat evraklarını hazırlayabilecek *Seyahat engeli olmayan İHRACAT ASİSTANI aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kartal Mint Bilgi Teknolojileri

Tercihen Eta kullanabilen Kartal ve çevresinde oturan Gelen telefonlara cevap verebilecek Office programlarına hakim Ofis malzemeleri kullanabilen eleman alınacaktır...