Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
Ankara / Altındağ Ak Mobilya

Etimesgut şubemizde calismak uzere satis danışmanı arıyoruz mobilya satış tecrübesi olanlar tercihlidir...

Mersin / Akdeniz As-Erg Elektrik Ltd. Şti.

Büromuzda çalışmak üzere bilgisayardan anlayan getir götür işleri yapabilecek eleman arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Pika Konfeksiyon

Kağıthanede bulunan, konfeksiyon imalatı yapan firmamıza; -Yabancı dil (ingilizce) -Aktif araç kullanabilen. -Tecihen Üniversite mezunu, - MS Office programlarını kullanabilen, - Diksiyonu düzgün, dinamik ve öğrenmeye açık, ..

Tekirdağ / Çorlu Cezmak Makina

İSTENEN ÖZELLİKLER * Çorlu da ikamet eden * Daha önce sekreterya ve ön muhasebe alanında çalışmış olmak * Tercihen muhasebe mezunu olan, * Tercihen diksiyonu düzgün olan ve ikili ilişkileri düzgün olan İŞİN TANIMI * Firmaya gelen telefonlara c..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Hankent Gayrimenkul & Arsa Ofisi

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere; emlak danışmanı alınacaktır...

International automotive company in Turkey is recruiting an Accounting Asistant that will work under the guidance of Administration of the plant. Asistant Accountant: Assisting and helping to CPA by receiving invoices, analysing, controlling by stock entries and recalculat..

İstanbul Anadolu / Beykoz Çelikhas İnşaat Kalıpları

çavuşbaşındaki ofisimize diksiyonu düzgün yetiştirilmek üzere ofis yönetimini saglıyacak 18 x 35 yaş arası beykoz kavacık anadoluhisarı ümraniye dudullu ve üsküdar ve yakınçevreler bayan elaman aranıyor..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Tuana Dalış Merkezi Turkish Mivers

Bahçeşehir ve / veya yakınlarında ikamet eden, En az 2. Seviyede, Tüplü Dalış brovesi olan, Tercihen, üniversite öğrencisi ve ingilizce yazışabilecek, Dalış Eğitim Paketleri ve Tur Organizasyonları Satabilecek, Seyehat engeli olmayan, Kendisini evinde hissedeceği bir or..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Kutis Kutuculuk Amb San As

Ofset baskili karton kutu uretimi yapan firmamiza ambalaj sektorunde deneyimli, kagit, karton ve oluklu malzemeleri taniyan, imalat sureclerini bilen ve musterilerle iyi diyaloglara girebilecek musteri temsilcisi ve yonetici asistani alinacaktir. Gorevler: Siparislerin sisteme gir..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Orkun Şirketler Grubu

Aranılan Nitelikler; Orkun Şirketler Grubu bünyesinde (BEYLİKDÜZÜ) merkez ofisimizde görevlendirilecek olan; •İdari Asistan pozisyonunda, •Benzeri işde en az 3 sene aktif çalışmış olan, •Office programlarını etkin şekilde kullanabilen, •Personel işe alım takibini yöne..