Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan

Alsel Sigorta ve Aracılık Hizmetleri Ltd Şti bünyesinde çalışabilecek ,insan ilişkileri kuvvetli , Yönetici nin müşteri randevularını alabilecek ,iş koordinasyonunu sağlıyacak Yönetici Asistanı arıyoruz. Genel Nitelikler ; Kavramları kolay kavrayabilen ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Mes Metal

Metal sektöründe faaliyet gösteren şirketimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki özelliklere sahip, Yönetim Kurulu'na bağlı çalışacak “Üst Düzey Yönetici Asistanı” aramaktayız. En az lise mezunu (Tercihen lisans mezunu), Konusunda en az 3 yıl tecrübeli, Tercihen yabancı di..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Tarhan Bera Otomotiv

Şirket genel merkezimiz Kadıköy / Kozyatağı'nda olup bir çok sektör alanında faaliyet göstermektedir. Başvuracak adaylarımız için aradığımız nitelikler aşağıda belirtilmiştir. -Yurt içi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan, -Diksiyonu düzgün, -Disi..

İstanbul Avrupa / Şişli Level Gelişim Akademileri

Danışmanlık sektöründe hizmet sunan firmamız için; Sözel iletişim becerileri yüksek Mahremiyete önem veren Randevu programı oluşturma , süreç takibi, ve dosyalama konusunda çok titiz olan Benzer pozisyonda en az 3 yıl deneyimli En az önlisans mezunu Ön..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Sibel İstanbul Deri San. Ve Tic. Ltd. Şti.

*En az lise mezunu, *Tercihen ingilizce bilen *İyi derecede bilgisayar kullanabilen (MS Office) *Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi, *Düzenli ve Sistemli bir şekilde çalışabilecek *İnsan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı, *Dinamik, güler yüzlü, *Prezentabl *Sekreterlik görevinde buluna..

Ankara / Tümü Dedeoğlu Ayakkabı

yurtiçi ve yurt dışı seyahat engeli olmayan dolgun maaşlı yönetici asistanı aranıyor...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Özel Yaşar Baytak Ağız Ve Diş Sağlığı

KLİNİĞİMİZDE TAM ZAMANLI ÇALIŞACAK (HAFTANIN 5 GÜNÜ) DİŞ HEKİMLERİMİZE YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR .SİGORTA + YEMEK VARDIR.TECRÜBELİ OLMASI TERCİHİMİZ OLUP DİĞER ADAYLARLA DA GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İzmir / Güzelbahçe Bynogame Online Oyunlar

POZİSYON Online ​oyun ​sektörün​ün​ lider kuruluşu olan şirketimizin Güzelbahçe'deki ofisinde görev alacak ​Müşteri Hizmetleri Sorumlusu alınacaktır. ​GÖREV​ TANIMI Canlı destek hattımıza ​online yazışma​,​ telefon​ ve e-mail ile ulaşan müşterilerimiz ile gerekli iletişimi s..

• Erenköy, Bağdat Caddesi üzerindeki Mimarlık Ofisimize, • Üniversite Lisans / Ön Lisans düzeyinde mezun, • Üst düzey yönetici asistanlığı konusunda en az 5 yıl deneyimli, • Çok iyi derecede İngilizce bilen ve aktif kullanabilen, • MS Office programlarına hâkim, • İns..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Çadem Psikoloji

Merhabalar, Bakırköy'de bulunan kurumumuzda tam zamanlı asistan/sekreter çalışma arkadaşları aramaktayız. İletişimi kuvvetli, güler yüzlü, takım çalışmasına yatkın, esnek çalışma saatlerine uygun, en az ön-lisans mezunu olması tercih sebebidir...