Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Bakırköy Dent Ataköy Ağız Ve Diş Sağlığı

ATAKÖYDE BULUNAN KLİNİĞİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE GÜLERYÜZLÜ, EKİP ÇALIŞMASINA UYGUN, EN AZ 3-4 YIL DENEYİMLİ ASİSTAN ARIYORUZ...

Ankara / Tümü Emak Yapı

Yurt içindeki inşaat projelerine toptan ürün tedariği yapan firmamıza, *Telefon, faks ve misafirlerin karşılanması, *Ofis düzeni ve temizliği, *Dosyalama ve arşivleme, *Ön muhasebe takibinden sorumlu; *Asgari iki yıl deneyimli, *En az lise mezunu,..

İzmir / Bornova Turyap Evka3

Ofisin telefon – faks trafiğini ve mail hesaplarını yönetecek, Bilgisayar programlarını ( Word, Exel) etkin şekilde kullanabilen, Gelen - giden posta ve kargoları takip edecek, Yapılacak toplantıları organize edecek, Gelen ve arayan müşterileri y..

İstanbul Avrupa / Avcılar Başaran Mali Müşavirlik

Avcılarda bulunan mali müşavirlik bürosuna 20-25 yaş arası ticaret lisesi veya ilgili bölüm mezunu dikkatli ve disiplinli yetiştirilmek üzere veya deneyimli bay çalışma arkadaşı arıyoruz, muhasebe bürosu tecrübeli ,sigara içmeyen, diğer çalışma arkadaşlarına uyum sağlayacak tercihen avcılar ve civ..

Antalya / Kepez Safir Tarım

çiçek deposu elamanı ehliyeti olan aktif araç kullanabilen ön muhasebe biligisi olan Altınova civarı oturan tercihimizdir....

İstanbul Avrupa / Başakşehir Flora Uçan Yağlar

ŞİRKETİMİZE WORLD & EXCEL PROGRAMLARINI VE ÖN MUHASEBEYİ BİLEN, TELEFONLARA BAKACAK BAYAN OFİS ASİSTANI ALINACAKTIR. *SİGARA KULLANMAYAN *ÖN MUHASEBEDE TECRÜBELİ *ÇALIŞMA SAATLERİ: 08:30-18:00 (PAZARTESİ-CUMA) *AYDA 1-2 KERE CUMARTESİ GÜNLERİ SAAT 14:00'E KADAR..

İstanbul Avrupa / Esenler Batu Spor Malzemeleri

Bilgisayarda basit düzeyde excel ve word bilen yoğun iş temposuna uyabilecek düzen konusunda hassas haftaiçi içinde 12:00 18:00 arası cumartesi 13:00 17:00 çalışabilecek lise veya üniversite mezunları..

İstanbul Avrupa / Şişli Sedeks Elektronik

İstanbul Perpa Ticaret Merkezinde bulunan şirketimize muhasebe programları kullanmasını bilen, ürün giriş çıkışı , stok takibi yapabilecek, office programlarına hakim, Yetiştirmek üzere yada az tecrübeli Tercihen Avrupa yakasında ikamet eden Tercihen sigara kullanmayan Baya..

Ankara / Etimesgut Mavi Diş

Mavi Diş Polikliniğinde çalıştırılmak üzere bayan Diş Hekimi Asistanı aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Realexpert Gayrimenkul

Realexpert Gayrimenkul de Ofis Asistanı olarak çalışmak üzere, Kendine Güvenen, Disiplinli, Çalışma saatlerine uyum sağlayacak, Çalışma arkadaşlarıyla takım halinde çalışabilecek, Yaptığı işi seven ve önemseyen, Takım arkadaşı aramaktayız,..