Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
Ankara / Çankaya Hidorg Danışmanlık

Ankara ve Mersin illeri dışındaki başvurmak isteyen adaylar Home ofis ve partime çalışmak için başvurabilir ! Türkiye'deki lider firmaların ( VODAFONE - SUPERONLİNE - AKSA ENERJİ - HİDORG ) çözüm ortaklığını yapan firmamızın. Ankara / Maltepe deki nezih merkez ofisine. Bay-Baya..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Proje Nakliyat

Ümraniye'deki lojistik firmamıza 30 yaşını aşmamış , ehliyeti olan , seyahat engeli olmayan, dış görünümüne önem veren, diksiyonu düzgün olan sorunsuz bayan yönetici asistanı. Not: Bekar, İstanbul dışından çalışacak personel için yatacak yer temin edilir. Uzun vadede çalışmayı düşünenle..

Ankara / Çankaya Rak Grup

Çalışma Yeri: Ankara Söğütözü Via Tower • Ofis içi ve ofis dışı iletişimi sağlamak, • Ajanda ve iş takibini sağlamak, • Raporlamaları, yazışmaları ve dosyalama sistemini takip etmek, • Yöneticisinin zaman yönetimine yardımcı olmak, • Yöneticisinin masaüstü v..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Asil A. Ş

BALKAYA OKULLARI Genel Tanım: Eğitim alanında emin adımlarla büyüyen, önemli bir marka haline gelmek tek gayesi olan BALKAYA OKULLARI, Halkla İlişkiler Bölümüne uygun takım arkadaşları arıyor. * En az lise mezunu, * MS Office programlarını a..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Sp Özel Güvenlik Hizmetleri

Sp Özel Güvenlik Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Sp Özel Güvenlik Hizmetleri Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Konak Yeşil Beyin

Yeşil Beyin firmasının aktif ilanlarına veya diğer Çağrı Merkezi Randevu Sekreteri ilanlarına göz atabilirsiniz.Yeşil Beyin Çağrı Merkezi Randevu Sekreteri ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Sarıyer KOTON

Şirketimizin genel merkezinde değerlendirmek üzere; *Pozisyonun niteliklerine göre; Lise, Önlisans, Üniversite mezunu, *İŞKUR kayıtlı ve yasa gereği engelli kapsamında değerlendirilebilecek, *Engellilik derecesi %40 ve üzeri olan, *MS Office programlarını kullanabilen, ..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Ayti İnşaat

İNŞAAT SEKTÖRÜNDE ALTYAPI VE YOL İŞLERİ YAPAN FİRMAMIZA ASİSTAN ARANMAKTADIR. ÖZELLIKLE EHLİYETİ OLAN,İHALELERE GİREBEİLECEK,İHALE DOSYASI VE EVRAKALRINI HAZIRLAYABİLECEK,BANKALAR RESMİ KURUM VE KURLUŞLARLA EVRAK TAKİBİ VE YAZIŞMALARI YAPABİLCEK,İYİ DERECEDE WORD,EXEL VE DİĞER PROGRAMLA..

Muğla / Marmaris Güney Ege Bilişim Ltd Şti

Güney Ege Bilişim Ltd Şti firmasının aktif ilanlarına veya diğer Asistan ilanlarına göz atabilirsiniz.Güney Ege Bilişim Ltd Şti Asistan ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Tümü DENİZBANK

Deniz’de Telefonda Satış Temsilcisi göreviyle Bankacılık kariyerine ilk adımı atabilirsiniz. İŞKUR ile birlikte yaklaşık 1 yıldır Telefonda Satış Temsilcisi İşbaşı Eğitim Programını gerçekleştiriyoruz. Bu dönem 10.sunu düzenleyeceğimiz programa bugüne kadar 200’e yakın kursiyer katıldı. İşbaşı eğiti..