Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan

tekstil mumessil firmamiza; -33 yasini asmamis -mirco kullanabilen -ms ofice programlarini kullanabilen -canli,pozitif ve cozum odakli - musteri taleplerini ve siparslerin takibini yapacak -dikkali titiz ve duzenli calisan -muhasebe konusunda deneyimli..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Yörünge Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Psikolojik Danışmanlık Merkezinde çalışacak - lise veya yüksek okul mezunu - iyi bilgisayar kullanabilen (özellikle word ve excel programlarını) -güler yüzlü -sabırlı bir ofis çalışanı aranmaktadır. Görev tanımı aşağıdaki gibidir: - Ofis içerisinde telefon..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Fors Bayrak

REKLAM SEKTÖRÜNDE DİJİTAL BASKI ÜRETİMİ YAPAN ŞİRKETİMİZE AŞAĞIDA Kİ ÖZELLİKLERE SAHİP PERSONEL ALINACAKTIR ARANILAN ÖZELLİKLER: - ÖNEMLİ !!!! 26 - 35 YAŞ ARASI ( DAHA KÜÇÜK VEYA DAHA BÜYÜK YAŞTAKİLER DEGERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR MÜLAKA..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Bekir Sivri

Estetik üzerine kurulu Op.Dr.Bekir Sivri muayenehanesinde - hafta içi saat 10:00 - 19:00 arasında , Cumartesi günü 10:00 -18:00 arasında çalışacak - Prezantabl, diksiyonu düzgün , günlük makyajına dikkat eden , saçı açık - 18-25 yaşları arasında - Ataşehire yakın mesa..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ayvaz Hukuk Bürosu

Ayvaz Hukuk Bürosu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Sekreter ilanlarına göz atabilirsiniz.Ayvaz Hukuk Bürosu Sekreter ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Ankara / Çankaya Prodes Grup

Prodes Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Prodes Grup Ofis Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Aken Elektrik Elektronik Makine Enerji İnşaat Ltd. Şti. firmasının aktif ilanlarına veya diğer Satış Destek Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Aken Elektrik Elektronik Makine Enerji İnşaat Ltd. Şti. Satış Destek Asistanı ilanı için ba..

İstanbul Avrupa / Avcılar Mikromaks Mühendislik

Mikromaks Mühendislik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Mikromaks Mühendislik Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Avcılar Ab Marka Produksiyon

Ab Marka Produksiyon firmasının aktif ilanlarına veya diğer Web Tasarımcı ilanlarına göz atabilirsiniz.Ab Marka Produksiyon Web Tasarımcı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Launch İstanbul

Yurtdışı yatırımcılara, bireylere ve iş adamlarına danışmanlık veren firmamız için; Yabancı müşterilerden gelen ürün taleplerinin alınıp gerekli tedarik ve fiyat çalışmalarının yapılması Yabancı müşterilere sunulacak her türlü hizmet ile ilgili destek Dış ticaret operasyonla..