Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
İstanbul Anadolu / Kadıköy Ahmet Nuri Silahtar Kliniği

İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki kliniğimizde çalışmak üzere klinik iş akışını ve süreçleri takip edebilecek, sorumluluk alabilecek, hasta ilişkilerinde başarılı, güler yüzlü, öğrenmeye ve takım çalışmasına açık, sigara kullanmayan, üniversitelerin ilgili böl..

Sıdar Ağız Ve Diş Sağlığı Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Diş Hekimi Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Sıdar Ağız Ve Diş Sağlığı Hizmetleri Diş Hekimi Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Anadolu / Üsküdar ESTEWORLD

Esteworld Plastik Cerrahi Sağlık Grubu Altunizade Hastanesinde Görevlendirilmek üzere, Üniversitelerin Anestezi, ATT, Hemşirelik bölümlerinden mezun yada Estetisyenlik Sertifikasına sahip, Doktor asistanlığı pozisyonunda en az 3 yıl deneyimli, İngilizce dil bilgisine sahip,..

Denizli / Merkez Adım Adım

İnternet sitesinde satışı gerçekleşen ürünlerin çekim aşamaları için; Çekimden önce çekilecek ürünleri hazırlayabilecek, Stüdyoyu çekime hazır hale getirebilecek, Işıkları hazırlayabilecek, Çekim sırasında, çekime yardımcı olabilecek, Tercihen temel düzeyde adobe pro..

Edirne / Merkez Trak Kimya

BALKANLARDA FAALİYET GÖSTEREN ORGANİZASYONUMUZ İÇİN, YURT İÇİ VE YURT DIŞI SEYAHAT SORUNU OLMAYAN. ÖZ GÜVENİ YÜKSEK. BİLGİSAYARA VE SOSYAL MEDYAYA HAKİM. EKİP ÇALIŞMASINA VE YÖNETİMİNE YATKIN. TERCİHEN YABANCI DİL BİLEN VE AKTİF ARAÇ KULLANAN. ASGARİ 1.70 BOYUNDA, PREZANTABL, GİYİMİNE ÖZEN G..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Samyeli Dış Tıcaret

FİRMAMIZIN BAŞAKŞEHİR DEPOSİTE DA ÇALIŞMAK ÜZERE 20-35 YAŞ ARASI OFİS YÖNETİMİNDEN SORUMLU OLACAK DAHA ÖNCE OFİS YÖNETİMİ TECRÜBELİ DİSİPLİNLİ TELEFON TRAFİĞİNİ YÖNETECEK ASİSTAN ARAYIŞIMIZ VARDIR. ÇALIŞMA SAATLERİ: 09:00-18:00 İRTİBAT İÇİN: 0533 577 78 91..

İstanbul Avrupa / Fatih Seymag

Firmamız bünyesinde çalıştırılmak üzere ingilizce dil ve logo go bilen deneyimli ön muhasebe elemanı alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Ync Courrıer Group

Ync Courrıer Group firmasının aktif ilanlarına veya diğer Asistan ilanlarına göz atabilirsiniz.Ync Courrıer Group Asistan ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Batha Bina Tesis Yönetim Ve Güvenlik

Batha Bina Tesis Yönetim Ve Güvenlik firmasının aktif ilanlarına veya diğer Resepsiyonist ilanlarına göz atabilirsiniz.Batha Bina Tesis Yönetim Ve Güvenlik Resepsiyonist ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Kocaeli / Çayırova Classoil Akaryakıt Ürünleri

Classoil Akaryakıt Ürünleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Classoil Akaryakıt Ürünleri Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..