Asistan İş İlanları

Pozisyon: Asistan
İstanbul Avrupa / Kağıthane Kurtuluş Finans

Kurtuluş Finans firmasının aktif ilanlarına veya diğer Üstdüzey Yönetici Asistanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Kurtuluş Finans Üstdüzey Yönetici Asistanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

Ankara / Tümü Dmg Mori

Ankara bölge müdürlüğüne bölge asistanı aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Mirtürk Tekstil

Mirtürk Tekstil firmasının aktif ilanlarına veya diğer Asistan (Sekreter) / Deneyimli ilanlarına göz atabilirsiniz.Mirtürk Tekstil Asistan (Sekreter) / Deneyimli ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Kristaldiş Ağız Diş Sağlığı Polikliniği

Ispartakule bahceşehirde bulunan Kliniğimizde çalışmak uzere diş hekimi asistan elemanları arıyoruz. Deneyimli olması şart değildir. iletişimi ve Diksiyonu düzgün kişiler tercih edilecektir. Erkek aranmaktadır.. Yaş aralığı 17-26 dır...

Ispartakule Avcılarda bulunan Kliniğimizde çalışmak uzere banko elemanları arıyoruz. Deneyimli olması şart değildir. iletişimi ve Diksiyonu düzgün kişiler tercih edilecektir. Erkek aranmaktadır.. Yaş aralığı 17-26 dır. çalışma saatleri özel ayarlanacakt..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Vip Taşımacılık

İstanbul Hadımköy de bulunan nakliye firmasına Fransızca bilen yönetici asistanı alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Maltepe Anvotech

Kartal Maltepe'de ki hastanemizin göz kliniği için bayan doktor asistanları aranmaktadır. *Yazılı ve sözlü iletişim becerilerine ve etkin dinleyebilme özelliğine sahip, *İnsan ilişkileri kuvvetli, *Prezantabl ve sonuç odaklı, Asgari Ücret + SSK + Yemek ve..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Siyane Flowers

Siyane Flowers firmasının aktif ilanlarına veya diğer Mağaza Sorumlusu ilanlarına göz atabilirsiniz.Siyane Flowers Mağaza Sorumlusu ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İzmir / Karşıyaka Turyap / Mavişehir Temsilciliği

Turyap / Mavişehir Temsilciliği firmasının aktif ilanlarına veya diğer Ofis Asistanı ( Sekreter ) ilanlarına göz atabilirsiniz.Turyap / Mavişehir Temsilciliği Ofis Asistanı ( Sekreter ) ilanı için başvuru süresi dolmuştur. ..

İstanbul Avrupa / Güngören Mk Tasarım Ve İç Mimarlık Hizmetleri

Mk Tasarım Ve İç Mimarlık Hizmetleri firmasının aktif ilanlarına veya diğer Tasarım - Operasyon Elemanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Mk Tasarım Ve İç Mimarlık Hizmetleri Tasarım - Operasyon Elemanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...