Bölge Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Bölge Sorumlusu
İstanbul Anadolu / Ataşehir EFOR YÖNETİM

Şirket Tanıtımı; Şirketimiz Efor Yönetim Hizmetleri ve İ.K. Tic.Ltd.Şti. firması olarak İstanbul Ataşehir Merkezli, Gebze Şube, Afyon Şube , Şubelerimizde Fabrika, Tesis, Lojistik Depolar, Antrepolar, Üretim Tesislerine vasıflı(beyaz yaka) ve vasıfsız (mavi yaka) personel temini, bordr..

Ankara / Yenimahalle Trasis Trafik Sistemleri

Askerlik engeli olmayan ofis programlarını aktif olarak kullanabilen sürücü belgesine sahip ve aktif olarak araç kullanabilen şehir dışı engeli bulunmayan personel alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Fegaplus Medikal Sağlık Aş

Medikal alanında hizmet veren firmamız için deneyimli satış elemanı aramaktayız. İş tanımı: Düzenli olarak hazırlanmış olan bölgelerdeki doktor & eczane & güzellik merkezi ziyaretleri yapacak, Ürün için belirtiilen aylık kotaya ulaşacak, Prezentabl ve daha önce medikal & sağ..

İstanbul Anadolu / Tümü Yalpur İnşaat

Yalpur İnşaat bünyesinde Kendi aracı ile çalışacak proje sorumlusu alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Mitsuda

KONUSUNDA TÜRKİYE DE TEK ÜRETİCİ OLAN FİRMAMIZA !!!ENDÜSTRİYEL KİMYASALLAR , ENDÜSTRİYEL MALZEMELER VE BUNA BAĞLI SEKTÖRLERDE SAHA DA ÇALIŞMA VE MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDE KUVVETLİ...İYİ DERECEDE BİNEK ARAÇ KULLANABILEN!!!!!!..SEYEHATENGELİ OLMAYAN!!!!GİYİMİNE ÖZEN GÖSTEREN ...TÜRKİYENİN ÖNDE GELEN KURUL..

Yapı malzemeleri ısıtma soğutma sektöründe karadeniz bölge bayilikleri bulunan firmamıza toptan satış ve pazarlama alanında sektörel tecrübesi bulunan bölge satış temsilcileri arıyoruz. Müracatların cv ile yapılması gerekmektedir...

İstanbul Avrupa / Şişli Kent Makina

İSTANBUL İÇİ ŞANTİYELERİ İYİ BİLEN DAHA ÖNCEDEN ZİYARET TECRÜBESİ OLAN İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI DİKSİYONU DÜZGÜN VE GÜZEL OLAN GÜNLÜK İSTANBUL İÇİ ŞANTİYELERİ ZİYARET ETMEK,ŞİRKETİMİZİN ÜRÜN KATALOĞU VE LİSTELERİNİ BIRAKMAK ŞİRKETİMİZİ TANITMAK,ZİYARET EDİLEN MÜ..

İstanbul Avrupa / Fatih Senceroğlu A. Ş

Firmamız kahve üretimi yapmaktadır. Ürün temsilciliği yapabilecek profesyonel takım arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Maltepe Flokit

arge'si tamamlanmış projemizin tanıtım,satış ve pazarlamasını yönetimini yapacak çalışma arkadaşları aranıyor...

Satış ve Pazarlama Sorumlusu Kaba ve İnce İnşaat Malzemeleri Yapı Kimyasalları toptan satışını yapan firmamızda görevlendirilmek üzere, aşağıdaki niteliklere sahip çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız vardır. İşin Tanımı : Bölge temsilciliğini yaptığımız sektörün ..