Bölge Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Bölge Sorumlusu
İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ersa Rulman Teknik Hırd. El Aletleri San.

Lütfen açıklama bölümünü dikkatli okuyun. Şirketimiz bünyesinde çalıştırılmak üzere ön muhasebe elemanı aramaktayız. Erkeklerde sürücü belgesi ve askerliğini yapmış olması şartı aranacaktır. -En az 4-5 yıllık ön muhasebe tecrübesi olmalı. Fatura,i..

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

İstanbul Avrupa / Arnavutköy Think Big Turizm İnşaat

fırmamızın tanıtımını yapmak diğer firmaların çalışmalarını takip etmek bolge toplantılarına katılmak vs..

Ankara / Çankaya İNKA İnsan Kaynakları

Bünyemizde istihdam edilmek üzere, gerçekleşmesi planlanan saha operasyonların personel tedariğini sağlamak, saha takibi yapmak ve üst yönetime raporlamasını yapabilecek PROJE UZMANI arayışımız bulunmaktadır. -Tercihen İngilizce bilgisi olan, -Erkek adaylar için askerlik görevini ..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilimeks Eğitim Ve Öğretim Sistemleri Aş

-Ege Bölgesi, Marmara Bölgesi ve civar bölgelerdeki eğitim kurumlarına hakim olmalıdır. -Matematik, fizik bölümü veya eğitim fakültesi mezunu olmalıdır. -Eğitim sektöründe en az 5 sene tecrübesi olmalıdır. -Proje koordinatörlüğü deneyimi olmalıdır. -Diksiyonu düzgün olmalıdı..

İstanbul Anadolu / Tuzla Birlik Hırdavat Yapı Ltd. Şti.

Vektör Kurumsal Hizmetler şirketimizin bünyesinde çalışmak üzere 'Bölge Satış Sorumlusu' aramaktayız. * Temizlik ve/veya Endüstriyel Kimyasal konusunda tecrübeli * Tercihen Fabrikalar, Sanayi bölgesi portföyü olan * Analitik düşünce becerisine ve temsil yeteneğine sahip * Akt..

İstanbul Anadolu / Kartal İnviso Destek Hizmetleri A. Ş

Firmamızda, bilgi, belge toplama ve iş yeri ziyaretleri yapabilecek aşağıdaki özelliklere sahip İSTANBUL Anadolu yakası ve bazı ilçelerinde görevlendirmek üzere memur emekliler aranmaktadır 1 - İl Merkezinde ikamet eden, 2 - Emekli BANKACI , EMNİYET Mensubu ve ASKERİYE mensubu yada DE..

İstanbul Avrupa / Şişli İnviso Destek Hizmetleri A. Ş

Firmamızda, bilgi, belge toplama ve iş yeri ziyaretleri yapabilecek aşağıdaki özelliklere sahip İSTANBUL Avrupa yakası ve belli ilçelerinde görevlendirmek üzere emekliler aranmaktadır 1 - İl Merkezinde ikamet eden, 2 - Emekli BANKACI , EMNİYET Mensubu ve ASKERİYE mensubu yada DEVLET ..

Sakarya / Hendek Üçel Rulman Ltd Şti

RULMAN, NALBUR, HIRDAVAT SEKTÖRÜNDE HİZMET VERMEKTE OLAN FİRMAMIZDA GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE SATIŞ & PAZARLAMA ELEMANI ARAMAKTAYIZ. Hırdavat Sektöründe Tecrübeli Erkek Adaylar İçin askerliğini Yapmış Sürücü Belgesi bulunan Bilgisayar ve Ms Office Programlarını kullanabi..

İstanbul Anadolu / Tümü Efser Gıda İnşaat

sütlü tatlılar satışı ve pazarlaması için gerek numune ile satış gerekse ürün ile satış yapacak pazarlamacıyla birlikte rut düzeninde satış ve müşteri pörtföyü oluşturulmasında aracıyla çalışacak akf dinamik tercihen sigara içmeyen görünüş ve diksiyonu düzgün takım arkadaşları aranmaktadır müracaat ..