Bölge Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Bölge Sorumlusu
Bursa / Osmangazi Evinesa

EV TEKSTİLİ ÜRÜNLERİ SATIŞINDA GÖREVLENDİRİLECEK SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN SAHADA AKTİF ÇALIŞABİLECEK MAAŞ +PRİM +SİGORTA DİKSİYONU DÜZGÜN BAYAN EKİP ARKADAŞLARI ARAMAKTAYIZ..

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Elektrosec

2010 yılından beri hizmet veren firmamız güvenlik ve bilişim sekötöründe uzman olup sahada pazarlama ve keşif adına calışıcak arkadaşlar aramaktayız...

GENEL NİTELİKLER Türkiye'nin sanayi kuruluşlarına 2004 yılından beri teknik ürün ve hizmet sunan firmamızın, Satış ve Pazarlama bölümünde istihdam edilecek çalışma arkadaşları aramaktayız. * Yüksek Okul veya Lisans Eğitim Kurumlarının Fizik , Kimya , Biyoloji, Elektrik ,E..

Mersin / Tümü Kocayusuf Nakliyat

Bay,Bayan,Lojistik Satış Temsilcisi * 4 yıllık üniversite mezunu, * Lojistik ve satış konusunda en az 2 yıl deneyimli, * Etkin iletişim, temsil kabiliyeti ve müşteri portföyü olan, * Disiplinli, insan ilişkilerinde başarılı, * Seyahat engeli bulunmayan, * ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Lider Meşrubat

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK SAHA SATIŞ TEMSİLCİLERİ ARAMAKTAYIZ. SOĞUK SATIŞ KONUSUNDA KENDİNE GÜVENEN, TERCİHEN DAHA ÖNCE PLASİYERLİK YAPMIŞ, ASKERLİĞİNİ TAMAMLAMIŞ, BAYRAMPAŞA VE EYÜP BÖLGELERİNDEN 1 TANESİNİ BİLEN, ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYACAK, ÇALIŞMA ARKADAŞLA..

2011'den bu yana veteriner ilaç sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere ''bölge satış mümessili aramaktayız'' ARANAN NİTELİKLER: İzmir veya Manisa illerinden birinde ikamet eden diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek B sınıfı ehliyet sahibi olan v..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü PROTEK VIP GÜVENLİK VE KORUMA

Şirketimiz Merkez Kadrosunda görevlendirilmek üzere; 35-50 yaş aralığında esnek çalışma saatlerine uygun,diksiyon ve iletişimi düzgün,giyimine özen gösteren sektörde en az 10 yıl operasyon ve denetim Müdürlüğü deneyimli,sevk ,idare,puantaj vede eğitim verme kabiliyetine haiz ,5188 sayılı kanun..

İzmir / Aliağa Senetleotoal

Buca FM A.Ş ve Yeşil Holding İşbirliği ile gerçekleşen senetle otomobil satışı departmanımızda freelance olarak bizimle çalışmak isteyen çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Tümü Ekb Proje

SEKTÖRÜN ÖNDE GELMİŞ FİRMALARINDAN OLAN EKB PROJE TÜM TÜRKİYEDE HİZMET VERMEKTEDİR,TECRÜBELİ SAHA SATIŞ UZMANLARI ,TEKNİK EKİP,İDARİ KADRO VE HİZMETLİLERDEN OLUŞAN OTURMUŞ KADROSUNDA ENERJİ KİMLİK BELGESİ HAKKINDA BİLGİ VERECEK APARTMAN VE SİTE YÖNETİMİ İLE BİREBİR GÖRÜŞECEK SAHA SATIŞ UZMANI ARKA..