Bölge Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Bölge Sorumlusu
Ankara / Yenimahalle Kar Gıda

Marketlere soğuk satış yapabilecek, portföyü olan arkadaşlar aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Eyüp Hangıda

Bayiisi olduğumuz süt ürünleri firmamıza market şarkuteri vs müşteri portföyü olan istanbul avrupa yakasında çalışacak ekip arkadaşları alınacaktır...

GENEL NİTELİKLER DIŞ MEKAN ÇOCUK PARKLARI, SPOR ALETLERİ, AYDINLATMA ÜRÜNLERİ VE KENT MOBİLYALARI ÜRETİMİ YAPMAKTA OLAN FİRMAMIZ İLE ÇALIŞAN MÜŞTERİLERİMİZİN MEMNUNİYETİNİ SAĞLAYACAK VE YENİ MÜŞTERİLER KAZANDIRABİLECEK 'EGE BÖLGESİ AKTİF SAHA SATIŞ TEMSİLCİSİ ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Güngören İgr Urban İlaçlama Hizmetleri

FİRMAMIZDA BİOSİDAL MESUL MÜDÜRÜ POZİSYONUNDA BİOSİDAL MESUL MÜDÜR BELGESİ BULUNAN SAHA DENEYİMİ OLAN EN AZ ( B ) SINIF EHLİYETLİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN MESUL MÜDÜR VE BİOSİDAL ÜRÜN UYGULAMA SERTİFİKASI OLAN İLAÇLAMA DENEYİMİ OLAN ( B ) SINIF EHLİYETLİ SEYAHAT ENGELİ OLMAYAN ELEMANLAR ARANMAKTADIR..

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için ADANA ve ANTALYA'da Bölge Sorumlusu arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 20-35 yaşlarında Bay - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - P..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Bilmak Güvenlik Teknolojileri A. Ş.

Sektörde 20. yılını doldurmuş olan firmamıza X-Ray cihazları , kapı geçiş detektörleri , kartlı geçiş sistemleri , yüz ve iris tanıma sistemleri , devriye tur kontrol sistemleri gibi ürünlerimizin kurumlara tanıtım ve satışında görevlendirilecek , bay veya bayan çalışma ..

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Hayat Basimevi Ambalaj Sanayi Ve Ticaret A. Ş

Karton Poşet ve Kutu üretimi alanında uzmanlaşmış olan ve üretiminin %80'lik kısmını Avrupa pazarına ihraç eden firmamızda çalışmak üzere "İhracat Satış Uzmanı" arayışımız bulunmaktadır. İş Tanımı: * Yeni müşteriler kazanmak ve mevcut müşterilerin sürekliliğini sağlanmak için gere..

Ankara / Çankaya Kor Yumurta

İSTANBUL VE ANKARADA HALİHAZIRDA ŞİRKET PERSONELİMİZ İLE ULUSAL VE YEREL MAĞAZALARA DAĞITIMINI YAPTIĞIMIZ ORGANİK YUMURTANIN, BUNDAN SONRA TÜCCAR PLASİYERLİĞE ÇEVİRMEK İSTEMEKTEYİZ. İLGİLENEN KİŞİ VEYE ŞİRKETLERİN 0232 4366172 NOLU TELEFONDAN İRTİBAT SAĞLAMALARI RİCA OLUNUR...

Tekirdağ / Çorlu İnviso Destek Hizmetleri A. Ş

Firmamızda, bilgi, belge toplama ve iş yeri ziyaretleri yapabilecek aşağıdaki özelliklere sahip TEKİRDAĞ ve Merkez ilçelerinde görevlendirmek üzere emekli Bankacı ve emniyeti ve silahlı kuvvetler mensupları aranmaktadır 1 - İl Merkezinde ikamet eden, 2 - Emekli BANKACI ve Emekli EMNİY..