Bölge Sorumlusu İş İlanları

Pozisyon: Bölge Sorumlusu
Mersin / Tümü Özmed Medical

merhabalar, şirketimizde çalışmasını istediğimiz arkadaşımızın daha önceden kozmetik ürünleri satışı konusunda deneyimli olması tercihimizdir.maaş artı prim şeklinde değerlendirilecektir.adana,mersin veya antalya bölgesinde yerleşik olması şirketimiz adına uygun olucaktır...

Samsun / İlkadım Ortimer

ÇALIŞAN , ÇALIŞMAYAN, ESNAF, İŞÇİ, MEMUR, EMEKLİ, ÖĞRENCİ,EV HANIMI, ve herkesi *PARA KAZANMALARI İÇİN* www.ortimer.com ORTİMER Ortak Ticaret Merkezi Öncelikli olarak SAMSUN ve İLÇELERİ başta olmak üzere tüm TÜRKİYE genelinde Emlak..

Ankara / Çankaya Bora Yayıncılık

Gücünü bireysel öğretim sisteminden alarak “kendi ayakları üzerinde” yürüyen; başarının nicelikle değil, kaliteli ve disiplinli çalışmayla elde edildiğine inanan; eğitim – öğretim ilkelerini “öğretmence” belirleyen ve hiçbir kaygıya kapılmadan ödünsüz uygulayan bir öğretmen kuruluşu olan Birey YaYın..

İstanbul Anadolu / Kadıköy ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren..

İstanbul Anadolu / Ataşehir EFOR YÖNETİM

Efor Yönetim ve İnsan Kaynakları Firması olarak; Türkiye genelindeki bölge şubelerimizle fabrika, lojistik depoları ile büyük antrepolara vasıflı, vasıfsız (mavi yaka) personel temini, bordrolama, profesyonel temizlik hizmetleri ve günlük yevmiyeci personel temini konusunda hizmet veren firma..

BÖLGE SATIŞ VE OPERASYON SORUMLUSU Firmamız Bozuk Para ile çalışan otomat makineleri konusunda faaliyet göstermektedir. Aşağıdaki niteliklere sahip, takım arkadaşları aramaktayız. ARANAN NİTELİKLER • 35 Yaşını aşmamış olmak. • Askerlik Hizmetini tamamlamış. • Akti..

İzmir / Tümü Method Research Company

GENEL NİTELİKLER Üniversite mezunu, İzmir'de ikamet eden 5-7 kişilik saha anketör takımını kuracak, Bu takım ile beraber kendisine verilmiş olan projeleri zamanında ve istenen kalitede bitirecek, Randevulu, serbest ve gizli müşteri anketleri yapabilecek, Ekibini ..

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için Avrupa Yakası Bölge Sorumlusu arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 20-35 yaşlarında Bay - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Prezant..

Trabzon / Merkez Aym A. Ş

*EN AZ ÖN LİSANS MEZUNU *ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ BULUNMAYAN *TERCİHEN SEKTÖR DENEYİMİ BULUNAN *PAZAR ARAŞTIRMASI VE ANALİZİ YAPABİLECEK *HEDEF,KARLILIK VE SONUÇ ODAKLI *İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI *ANALİTİK DÜŞÜNME YETENEKLERİ GELİŞMİŞ *HIRSLI,SORUMLULUK SAHİ..

İstanbul Avrupa / Şişli Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için Avrupa Yakası Bölge Sorumlusu arayışındayız; Aranan Nitelikler : - 20-35 yaşlarında Bay - Diksiyonu düzgün, - Erkek adaylar için Askerlik Hizmetini tamamlamış - Prezant..