Danışman İş İlanları

Pozisyon: Danışman
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Bal-Oto Sigorta

Zeytinburnu'nda faaliyet gösteren ve 8 sigorta şirketinin acenteliğini yapmakta olan firmamız için -sigorta sektöründe en az 2 yıl deneyimli -ekranlara hakim -yenileme konusunda ikna kabiliyeti yüksek ve diksiyonu düzgün -ekip çalışmasına yatkın -hedef odaklı ve..

İstanbul Avrupa / Esenler Home Türk

İSTANBUL VE ÇANAKKALEDEKİ OFİSLERİMİZDE ÇALIŞMAK ÜZERE EMLAK DANIŞMANI ARKADAŞLAR ARIYORUZ. ÇALIŞMA PRESİBİ OLARAK . KENDİSİNE ÇALIŞMAK İÇİN BELİRLEDİĞİMİZ BÖLGEDE EMLAK SAHİPLERİ VE ALICI MÜŞTERİLERİ BULMAK SATIŞ YADA KİRALAMA İŞLEMLERİNİ YAPMAK . OFİSİMİZDE K..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Gİ GROUP

Gi Group işgücü piyasasının gelişimi için hizmet veren, dünyanın önde gelen şirketlerinden biridir. Hizmet verdiği lokasyonlarda, dönemsel ve sürekli iş ilişkileri, seçme ve yerleştirme, İK danışmanlığı ve eğitim ve birçok ilgili tamamlayıcı alanlarda faaliyet göstermektedir. Gi Group ofisleri ve st..

Ankara / Altındağ Emlak Showrom

İşinde uzman deneyimli gayrimenkul satış danışmanları alınacaktır. Maaş + ssk + yemek + prim..

Diksiyonu Düzgün En az lise mezunu Maaş + Prim +Yemek B Sınıfı Ehliyete Sahip...

İstanbul Avrupa / Şişli Sesa Group

SEYRANTEPE - AVM Projemize Sertifikasız Güvenlik Gözetim Görevlileri aranmaktadır. - En az Ortaokul mezunu - 22 / 45 Yaş arası - Sabıka yada Sicil kaydı bulunmayan - Askerlik Şart / 1.75 Boy Üzeri Çalışma; 2 Gündüz 2 Gece 2 İzin İmkanları; 1750+ Yemek..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bey Yapı Yatırım Danışmanlık

GAYRİMENKUL SEKTÖRÜNDE EN AZ 5 YIL DENEYİMLİ İLAN VE MÜŞTERİ PORTFÖYÜMÜZÜ YÖNETEBİLECEK SATIŞ BECERİSİ YÜKSEK KENDİNE GÜVENEN AKTİF ARAÇ KULLANABİLEN PREZENTABL SATIŞ DANIŞMANI ARKADAŞLAR ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

MALTEPE DEKİ HASTANE PROJEMİZE KİMLİKSİZ VE SERTİFİKASIZ DANIŞMA PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 1750 TL MAAŞ + YEMEK +SGK ÇALIŞMA ŞEKLİ 2+2+2 DİR.(2 GECE 2 GÜNDÜZ 2 OFF) KASS GÜVENLİK İNSAN KAYNAKLARI 02122161078 02122161079 054680239..

İstanbul Avrupa / Şişli Kass Grup

MALTEPE DEKİ HASTANE PROJEMİZE KİMLİKSİZ VE SERTİFİKASIZ DANIŞMA PERSONELLERİ ALINACAKTIR. 1750 TL MAAŞ + YEMEK +SGK ÇALIŞMA ŞEKLİ 2+2+2 DİR.(2 GECE 2 GÜNDÜZ 2 OFF)..

Ankara / Yenimahalle Ersey Emlak

EMLAK OFİSİMİZDE ÇALIŞACAK SÜRÜCÜ EHLİYETİ VE DENEYİMİ OLAN TAKIM ARKADAŞLARI ARIYORUZ...