Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
Kocaeli / Gebze Samopar

Genel Nitelikler Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketimize, Depo Elemanı aramaktayız. • En az lise mezunu, • Mesleki anlamda kendini sürekli geliştirmeyi hedefleyen, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünebilen, iletişim gücü kuvvetli, • Gebze, Darıca,Tuzla..

Adana / Yüreğir Ercan Kumaş Tekstil

Kumaş depo sevkiyat bölümünde gelen kumaşları barkodlamak ,metrajlarını okumak ,depoyu düzenlemek , kumaşların sevkiyatlarında ambalajlamak verilen görevleri tam zamanında yapmak hızlı ve özverili çalışmak ,işine sadık olmak aynı zamanda kendi insan gücünü kullanmak üzere acilen elemana ihtiyaç var..

İstanbul Anadolu / Pendik İpek Hırdavat

İhale sektöründe,Resmi Kurumlara malzeme tedariği sağlayan Grubumuzun Pendik'te bulunan Lojistik merkezinde yetiştirilmek / görevlendirilmek üzere; Depo ve Lojistik operasyonlarına aşina, Bölümde kariyer hedefleyen, 20-35 yaş arası, Askerlik hizmetini tamamlamış,..

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Anadolu / Tuzla Yalçın Boya Tekstil

GENEL NİTELİKLER • Tercihen Lise mezunu, • 22-40 yaş aralığında • Depo çalışma mantığına sahip • Sevk edilecek ürünlerin hazırlanması ve araca yüklemesini yapabilecek, • Malzeme taşımasına engel teşkil edecek bedensel şikâyetleri bulunmayan, • İletişim becerisi..

İstanbul Avrupa / Bağcılar sodexo

SODEXO ENTEGRE HİZMET YÖNETİMİ A.Ş. İstanbul Bağcılar daki projemizde değerlendirmek üzere; bay 25-45 yaş arası toplu yemek tecrübesi olan çalışma arkadaşına ihtiyacımız vardır...

İstanbul Anadolu / Ataşehir Totik Otomotiv

Forklift kullanmasını bilen depodaki sevkiyat işini yürütebilecek Ataşehir,Ferhatpaşa,kartal,maltepe,sultanbeyli yada sarıgazi civarında ikamet eden personel ihtiyacımız vardır.Firmamız Totik Otomotiv İstanbul Ataşehir Ferhatpaşa semtinde bulunan otomotiv yedek parçalarının talaşlı imalatını yapan ..

Kocaeli / Gebze Gümüşay Grup

Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Lojistik Depomuz da çalışacak; -Depo sevkiyat yükleme boşalma , -Giriş çıkışların takibi, -Malların kontrolünü yapabilecek -Tek vardiya çalışma saati 08:30-18:00 -Gebze,Darıca,Çayırova ,İstanbul Anadolu yakası E5 güz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Marks & Spencer MARKA MAĞAZACILIK

Fiba Perakende Grubu, İstanbul Anadolu Yakası'ndaki Marks&Spencer ve Gap mağazaları için depo elemanı arıyor.... - Sevkiyat ve transfer işlemlerinin operasyonel süreçlerinde görev alacak, - Ürünlerin depoya yerleşimi ve düzeninden sorumlu olacak, - Ürün toplama ve sevkiyata..