Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat

Türkiye’de ilklerin öncüsü Yaşar Topluluğu, PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Planlama ve Lojistik Organizasyonu’nda Bursa (İnegöl) ilinde görevlendirilmek üzere SEVKİYAT MEMURU aramaktadır. Genel Nitelikler; • Tercihen Üniversite mezunu, • Lojistikle ilgili 1-2 yıl deneyimi ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü SAADET GIDA

Fabrika bünyesinde; 40 yaşını aşmamış, Saadet Gıda Pazarlama A.Ş. bünyesinde Silivri fabrikamızda görev yapacak ; En Az İlkokul Mezunu Ekip çalışmasına ve iş birliğine yatkın, İş güvenliği kurallarına uyarak çalışmayı alışkanlık haline getirmiş , tercihen A..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Unix Bilişim

İş Tanımı E-Ticaret Tesettür Giyim Satış Ürün stok, açıklama ve bilgilerinin doğruluğunu, uygunluğunu sağlamak ve kontrol etmek Sipariş gönderimi yapmak . Gelen iade ve değişimlerle ilgili tüm işlemleri yapmak. Aranan Nitelikler 24-40 yaş arası..

İstanbul Anadolu / Adalar Ncar Özlem Otomotiv

OTOMOTİV SEKTÖRÜNDE FAALİYET GÖSTEREN FİRMAMIZA DEPO VE SEVKİYAT PERSONELİ ALINACAKTIR. - Bulunduğu pozisyonla ilgili sorumluluk alabilecek - Titiz çalışma ortamına uyum sağlayabilecek. - Ekip çalışmasına uyabilecek - En az lise mezunu - Depoya gelen malzemelerin kont..

Başarırlar Yayın Dağıtım Tic. ve San. Ltd. Şti. bünyesinde yer alan kitap, kırtasiye mağazamızın ürün kabul, depolama, paketleme-sevkiyat yapan birimine erkek eleman alınacaktır. • Depomuza gelen ürünlerin araçlardan indirilerek depoya yerleştirilmesi, • Depolanacak ürünlerin depo içeris..

İstanbul Anadolu / Tuzla MUDO

GENEL NİTELİKLER Lise mezunu Depo ve sevkiyat konusunda en az 2 yıl deneyimli, Ms Office programlarını aktif kullanabilen, Yoğun iş temposunda işini sahiplenerek çalışabilecek, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Gebze ya da İstanbul Anadolu Yakasında ik..

Antalya / Kepez toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Anadolu / Tuzla HT Solar Enerji

HT-SAAE bir Çin devlet firması olup yüksek hızlı tren, askeri malzemeler, güneş panelleri, yeni materyaller gibi yüksek teknolojili malzemeler üretmektedir. Türkiye'ye de güneş panelleri üretimi alanında yatırım yapmış olup fabrikamız Tuzla Serbest Bölgesindedir (Tuzla Endüstri ve Ticaret Serbest Bö..

İstanbul Anadolu / Kartal Aras Kargo

GENEL NİTELİKLER •En az Ön Lisans mezunu •Lojistik, depo uygulamaları ve yönetiminde minimum 2 yıl tecrübeli •Askerlik hizmetini tamamlamış (Erkek adaylar için) •Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek •MS Office programlarına hakim. Tuzla/Orhanl..