Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat

Kariyerini Depo Yönetimi ve Stok Takibi alanında ve kurumsal marka değeri olan bir şirkette çalışarak.Depo Bölümünde kazanç ve kariyerinde işini geliştirecek DEPO GÖREVLİLERİ ARIYORUZ. Aranan Nitelikler -En Az lise mezunu (Tercihen Yüksek okul ve Lisans mezunu) -25-45 Yaş a..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Rays Bayan Giyim

Genel nitelikler: Faaliyet gösterdiği sektörde başarısıyla, güvenilirliğiyle, girişimciliğiyle ve saygınlığıyla tanınan itibarlı bir dünya markası olmayı hedefleyen markamızın; İstanbul Bağcılar'da bulunan Genel Merkezi'nde çalışmak üzere "Depo Sevkiyat Elemanı" arıyoruz. Li..

SAMSUNG YETKİLİ SERVİSİNDE DEPO BÖLÜMÜNDE ÇALIŞMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR,BAŞVURAN KİŞİLERDE ARANAN ÖZELLİKLER: DAHA ÖNCE DEPOCULUK YAPMIŞ,BİLGİSAYAR KULLANIMINI İYİ BİLEN,ASKERLİK İLE İLİŞKİSİ KALMAMIŞ, KİŞİLER DEĞERLENDİRİLECEKTİR,BAYAN PERSONELLERDE DE EVLİ VE ÇOCUK İLE İLİŞKİSİ O..

İzmir / Balçova Cagri Duz İsi Ltd. Sti

EHLİYETLİ TERCİHEN DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ ,EMEKLİ OLABİLİR DEPO PERSONELİ ARANMAKTADIR...

Bursa / Osmangazi Gümüşay Grup

Gümüşay Grup firmasının aktif ilanlarına veya diğer Lojistik Depo Saha Personeli (Puantör ilanlarına göz atabilirsiniz.Gümüşay Grup Lojistik Depo Saha Personeli (Puantör ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Antalya / Konyaaltı Babacan Gıda Dağıtım

Depo sorumlusu ve şipariş dağıtım elemanı olarak çalışacak, Alanya - Kemer arasını iyi bilen, sürücü ehliyetli, depo konusunda tecrübeli olması tercih sebebidr...

Eskişehir / Odunpazarı Erdoğanlar Gıda Sanayi Ve Ticaret Aş.

TOPTAN GIDA ÜRÜN DAĞITIMDA ÇALIŞACAK ELAMAN ALINACAKTIR...

Tekstil sektöründe örme konfeksiyon alanında faaliyet gösteren firmamız, %100 ihracat yapmakta olup, Avrupa'nın önde gelen markalarına üretimlerini gerçekleştirmektedir. Edirne/Merkez’deki fabrikamızda görevlendirilmek üzere; Belirtilen niteliklere sahip Aksesuar Depo Sorumlusu ar..

Manisa / Turgutlu Azim-Tav Kümes Ekipmanları

Manisa / Turgutlu fabrikamızda görevlendirilmek üzere; * En az Lise / Yüksek Okul mezunu, * Malzemelerin depoya giriş ve çıkışlarını, gerek sistem üzerinden gerekse sahada kontrol ve takip edebilen, * Analitik düşünebilen, organizasyon kabiliyetine sahip, dikkatli ve titiz ç..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler ISS TESİS YÖNETİM HİZMETLERİ A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..