Depo Sevkiyat İş İlanları

Pozisyon: Depo Sevkiyat
İstanbul Anadolu / Ümraniye Ahsen Tekstil Ticaret Ve Sanayi Ltd. Şti.

VASIFSIZ ÇALIŞMA ARKADAŞLARI EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜNDE 35 YILLIK GEÇMİŞİ OLAN FİRMAMIZIN DEĞİŞİK DEPARTMANLARINDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE VASIFSIZ BAY ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANMAKTADIR. TERCİHEN SİGARA KULLANMAYAN TERCİHEN ÜMRANİYE VE CİVARINDA İKAMET EDEN MAAŞ+AGİ+S..

Kocaeli / Dilovası Türkkan Yağ

GENEL NİTELİKLER -Askerliğini yapmış -Sorumluluk bilinci yüksek -B sınıfı ehliyete sahip, aktif araç kullanan, -35 yaşını aşmamış -Gebze ve Hereke lokasyonlarında ikamet eden. İŞ TANIMI -Depo, stok takibi konularına hakim, -Ürün giriş ..

Depoya giren ve depodan çıkan ürünlerin fatura/irsaliye de gösterilen adetlere uygun sayılması, Faturaların bilgisayar sistemine hatasız okutulması ve sisteme girilmesi, Gelen veya giden ürünlerin kargo şirketlerine adet, kg ve teslim kayıtları yönünden sağlıklı teslimi/teslim alınması,..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Demir Gıda Pazarlama

Başakşehir - giyim sanatkarları sitesi ( DEPOSİTE OUT-LET ) toptan gıda faaliyetinde bulunan firmamız için BAŞAKŞEHİR- İKİTELLİ civarında oturan, depoda ve ofis içi işlerde çalışacak takım arkadaşı aranmaktadır.Mevcut sistem içinde depo istifi , araç yüklenmesi fatura kesimi gibi işlerden sorumlu ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Özkalıp Amortisör

ÖZ KALIP AMORTİSÖR YEDEK PARÇA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. AMORTİSÖR İMALATI YAPAN FİRMAMIZ İÇİN; VERİLEN LİSTELERE GÖRE SEVKİYATLARI YAPACAK, GELEN GİDEN KARGOLAR , TELEFON TRAFİĞİ, DEPO DÜZENİ VE SORUMLULUĞUNU ALABİLECEK PERSONEL ARAMAKTAYIZ. İLGİLENEN ADAYLARIN CV İLE BAŞV..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Dayco Metal

Paslanmaz mutfak banyo aksesuarları üretimimizin Depo bölümünde Çalışmak Üzere Depo Kontrolü-Ürün hazırlama- Sevkiyat-Stok Takibi-İrsaliye ile ürün çıkış-Gelen Ürün Kontrol ve Teslim alma. En az lise Mezunu Bilgisayar kullanmayı bilen Avrupa yakasında ikamet eden eleman aramaktayız...

Konya / Karatay toksöz grup

Toksöz Grup; ilaç, hızlı tüketim, enerji sektörlerinin yanı sıra, bebek beslenmesi, gayrimenkul, bağcılık ve süs bitkisi üretimi alanlarında faaliyet göstermekte olup, değişime açık ve dinamik yapısıyla yurt içi ve yurt dışı pazarda farklı sektörlerde adından söz ettirmekte ve her geçen gün faaliyet..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Sahibinden Bilgisayar

BİLGİSAYAR DEPOSU Telefon : 0216 330 06 06 / Dahili 203 Kadıköy de bulunan bilgisayar satış ve teknik servis firmamıza; Teknik Personel Kadrosunda çalışacak * Donanım parçaları hakkında bilgi sahibi, * Arıza tespiti yapabilen, * Cumartesi dahil 09..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Yüksel Kahve Tic Ve San A. Ş

Yükleme boşaltma yapabilecek, askerliği tamamlamış çalışma arkadaşı aranmaktadır. sabah :07.00 akşam : 16,00 saatleri arasında cumartesi / pazar ve tüm resmi günlerde tatil. maaş + agi + yol + yemek + sgk maaş konuşulacaktır...