Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen
Samsun / İlkadım Genc-Liderler

Kendi eğitim modelimizde yetiştirilmek üzere İngilizce Eğitmeni ve Danişmanı olmak isteyen Farklılık yaratabileceğine inanan Çocuklarla iletişimi güçlü Etkin ve çok yönlü eğitimin enerji , motivasyon ve sorumluluk niteliklerini taşıyabilecek Takım arkadaşları a..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubelmize sosyal bilimler öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok i..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Şişli Karınca Anaokulu

Çocuklarla iletişimi iyi ingilizce öğretmeni aramaktayız. çalışma saatleri yarı zamanlı ve haftanın 2-3 günü olacaktır...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Anadolu yakasında bulunan şubelerimize BİYOLOJİ öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelli..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Anadolu yakasında bulunan şubelerimize KİMYA öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özellikle..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldırım Kültür Merkezi

EN AZ 3 YIL DENEYİMLİ SINIF TECRÜBESİ OLAN KENDİ ALANINDA UZMAN ÖĞRENCİ İLETİŞİMİNDE BAŞARILI KENDİNİ GELİŞTİREN ÖZVERİLİ TAKIM RUHUNA AYAK UYDURACAK POZİTİF ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ KAVRAM ÖZEL ÖĞRETİM KURSLARI IHLAMURKUYU ŞUBESİ..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Anadolu yakasında bulunan şubelerimize fizik öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özellikl..

Özel Sevgim Anaokulları Çayyolu için hemen göreve başlamak için uygun şartlara sahip Adayların başvurularını bekliyoruz. Adaylarda özellikle aranan nitelikler; A- tercihen üniversitelerin 2 ya da 4 yıllık Okul Öncesi Öğretmenliği bölümünden mezun olan, en az 2 yıl deneyimi bulunan..

İzmir Buca ve Bornova'da eğitim kurumlarımızda görevlendirilmek üzere, *Çocuk gelişimi bölümü mezunu *Çocuklar ile kolay iletişim kurabilen *Tecrübeli *Güler yüzlü *İzmir Buca ve Bornova'ya yakın yerde ikamet eden Okul öncesi Öğretmeni ve Psikolo..

Aydın / Merkez Kayabaşı Lisesi

Deneyimli ve mesleğini seven çalışma arkadaşları arıyoruz...