Eğitmen / Öğretmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen / Öğretmen

Muhasebe terimlerine hakim, Diksiyonu düzgün, Öğrenmeye yatkın, Ehliyeti olan ve araba kullanabilen, Seyahat engeli olmayan, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, SQL bilgisi olan, Tercihe Logo veya Sentez Yazılımlarını bilen, Takım arkadaşı ar..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Yıldırım Kültür Merkezi

KURUMLARIMIZDA ÇALIŞACAK İŞİNİ SEVEN DÜZENLİ DİSİPLİNLİ TAKIM RUHLU ARKADAŞLAR ARIYORUZ..

Kurumumuza hafta sonları tam gün ve hafta içi öğleden sonra çalışabilecek , Alan bilgisine güvenen Matematik Geometri Öğretmen ve stajyerleri alınacaktır.....

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubelmize matematik öğretmeni alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bi..

• İngilizce Öğretmenliği İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü Mütercim-Tercümanlık Bölümü (İngilizce) İngiliz Dil Bilimi Bölümü Çeviri Bilim Bölümü (İngilizce) İngiliz Dili ve Kültürü Bölümü Mezunları,..

İzmir / Konak Q Eğitim

Güler yüzlü, insan ilişkileri güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, ekip çalışmasına yatkın en az 5 yıl mesleki tecrübesi olan matematik öğretmeni alınıcaktir. NOT: KURUMUMUZ 11.SINIF 12.SINIF VE MEZUN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM VERMEKTEDİR.. YGS-LYS MÜFREDATINA HAKİM OLMASI KURUMUMU..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Özel Bando Çocuk Evi

Anaokulumuza, 09:00 - 19:00 saatleri arasında çalışabilecek, yakın ikamet eden yardımcı öğretmen ve öğretmen aranmaktadır...

Ankara / Etimesgut Işılay Koleji

EDEBİYAT,TARİH ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR SINIF HAKİMİYETİNİ KURABİLEN DENEYİMLİ VE DİSİPLİNLİ ÖĞRETMENLERE İHTAÇ VARDIR..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Donanım Grup

BAKIRKÖY'DEKİ TEMEL LİSEMİZ DONANIM VIP EĞİTİM TEMEL LİSESİ İÇİN, ATAMASINI YAPABİLECEĞİMİZ, DİN KÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Anadolu / Maltepe Natron Yazılım

İş Tanımı; VideoEgitim.com firması olarak Üniversite ve özel sektorlerin uzaktan eğitim hizmetini sağlamaktayız. Mevcut olan içeriklerimizi geliştirmek amacıyla her alanada video kurslar satın almaktayız. Video kursları evinizde bilgisayar ekranı kaydı olarak hazırlayabilirsiniz. Kamer..