Eğitmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Avrupa / Bağcılar Bağcılar Doğru Cevap Özel Eğitim Kursları

2016-2017 eğitim yılında faaliyete başlayacak Özel öğretim kurslarına Her Branştan Öğretmen alımı yapılacaktır. Gereken deneyim: Öğretmen: 2 YIL..

Bizimle çalışabilecek kimya öğretmeni aramaktayız. (ortaokul fen bilgisi alanında da çalışabilecek)..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Americantime Dil Okulları Beşiktaş

Beşiktaş bölgesindeki ingilizce dil kursumuzda çalışacak, ingilizce öğretmenliği ve ingiliz dil ve edebiyatı mezunu formasyonu olan ingilizce öğretmenleri alınacaktır. güleryüzlü esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek begınner seviyesinden advance seviyesine kadar derse..

İşletme, İktisat alanlarından mezun Sosyal medya uzmanı aranmaktadır...

İzmir / Güzelbahçe Fit Park Ltd. Şti.

Spor Merkezlerimizde çalışacak, * 22-30 yaş arası * Besyo mezunu veya Federasyonlardan belgeli, * Sorumluluk sahibi, * Güler yüzlü ve yardımlaşmayı seven, * İletişim yeteneği yüksek olan, * Takım çalışmasına uyum gösterebilecek, * Esnek çalışma saatle..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Olgu Ortak Sağlık Güvenlik Birimi

OLGU İŞ SAĞLIĞI & GÜVENLİĞİ Hizmetlerine bağlı OLGU İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ Başakşehir 'de görevlendirilmek üzere “MESUL MÜDÜR" aranmaktadır. Üniversitelerin sağlık bölümlerinden mezun (En az MYO), Bakanlıkça onaylı İlkyardım Eğitmeni sertifikasına sahip, Çalışma alanı ile ilgili..

Ankara / Gölbaşı Proliz Yazılım

Proliz Yazılım Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesinde yer alan bir yazılım firmasıdır. Geliştirmiş olduğumuz otomasyonlara telefonla teknik destek verebilecek, gerektiğinde şehir dışında bu otomasyonların eğitimini verebilecek, Telefon, e-mail v..

BÜNYEMİZDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE HAFTA SONLARI EĞİTİM VEREBİLECEK BAYAN ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR.....

BÜNYEMİZDE AKŞAM 19:00 İLE 21:00 SAATLERİ ARASINDA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE BAY BAYAN ELEMAN ALIMI YAPILACAKTIR...

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Matematik Kulübü

MATEMATİK KULÜBÜ ETÜT MERKEZİ SANCAKTEPE ŞUBESİNDE GÖREV YAPACAK ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR ARANMAKTADIR. İSTENİLEN NİTELİKLER -Cumartesi, Pazar günü çalışma sorunu olmayan -Tam zamanlı olarak kurumumuz kadrosunda yer alacak. -Diksiyonu Düzgün -Danışmanlık yapabilecek..