Eğitmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen

HK Performans Eğitim ve Danışmanlık – Fitness Kamp Programı ve Personal Training çalışmaları Performans ve Zayıflama alanında öncü çalışmaları ile gündemi belirlemeye devam eden kurumumuz için; Fitness Kamp Programı ve Personal Training ihtiyacı için , uzman konumunda, tam zamanlı olara..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Canada Eğitim

Kodlama, Yazılım, Robotik Eğitim Sisteminde Çalışabilecek Bilgisayar Uzmanı Eğitimci Arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Barça Fitness Club

En az lise mezunu Resepsiyon ve Santral'de en az bir yıl deneyimli insan ilişkileri başarılı Sözlü iletişim becerileri gelişmiş Güleryüzlü ve Prezantabl Vardiyalı çalışabilecek Ekip çalışmasına uyum sağlayabilen,özenli çalışabilen,pratik düşünebilen Tercihen..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü İnfo-Akademi.com

Hafta içi akşam ve hafta sonu Prim Usulü çalışabilecek, Eta - Logo - Mikro vb. muhasebe programlarına hakim olan yetiştirilmek üzere ya da deneyimli çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan Nitelikler: + Info Akademi Mesleki Kurslarında Çalışmak Üzere; + Hafta sonu çalışma te..

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çekmeköy Fen Bilimleri Merkezi

Çekmeköy şubemize rehber öğretmen alımı yapılacaktır. ARANAN NİTELİKLER - Eğitim Kurumlarında (dershane, etüt merkezi, okul) görev yapmış, - Alan bilgisi iyi - İletişim becerileri yüksek - Takım çalışmasına yatkın - Çocukların yaş özelliklerini çok iyi bilen..

Muğla / Marmaris Güney Ege Bilişim Ltd Şti

işletmemiz Elektra otel Yazılımı çözüm ortağı, aynı zamanda turizm sektörüne ek yazılımlar geliştirmektedir. 2017 Yılı İçin İşetmemiz de çalışacak destek personeli alınacaktır. Aranan Personel özellikleri; Sql Bilgisi olması veya Elektra Otel yazılımları Konusunda Eğitim verebilecek ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Point Bilgisayar

YAZILIM FIRMASINDA HASTANE OTOMASYON PROGRAMINDA EĞİTİM VERECEK ŞEKİLDE YETİŞTİRİLECEK, DAHA ÖNCE PAKET PROGRAM KULLANMIŞ, KONUŞMEASI VE DİKSİYONU DÜZGÜN ASKERLIKLE İLİŞKİSİ OLMAYAN ARAÇ KULLANABİLEN SEYAHTE ENGELİ BULUNMAYAN TAKIM ARKADAŞI ARIYORUZ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Erenköy İngiliz Kültür Derneği Anaokulu

Erenköy İngiliz Kültür Derneği Anaokulunda Çalışkan ve aktif, disiplinli, kendine güvenen ingilizce öğretmeni veya native english teacher aranmaktadır İLAN ACİLDİR CEP TELEFONU: 05074641065..

İstanbul Avrupa / Büyükçekmece Özel Bilge Çınar Etüt Eğitim Merkezi

2016-2017 Eğitim -Öğretim yılında 8.yaşını kutlayan Büyükçekmece'deki etüt merkezimizde görevlendirilmek üzere, müfredatına hakim MATEMATİK öğretmenleri aranmaktadır. * Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun * Özel kurum deneyimi olan & Yeni mezun * Pozitif, insan ilişki..

İstanbul Avrupa / Şişli La Mar Zayıflama Ve Yüz Bakım Merkezi

İlgili federasyon ve kurumlardan pilates eğitim sertifikası sahibi, mat pilates ve reformer pilates eğitimi alanında tecrübeli pilates eğitmenleri aranmaktadır...