Eğitmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Anadolu / Kadıköy Fit Life Sports Bostancı

Samimi, yakın ve misafir odaklı, geniş grup dersleri yelpazesi ile butik hizmet veren BOSTANCI’daki salonumuzda çalışacak. Kolay ulaşımı ve merkezi konumuyla her geçen gün artan misafir sayımız sebebiyle genişleyecek kadromuzda yer alacak ve ailemizin bir parçası olacak deneyimli veya yetiştir..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Tepe Servis A.Ş

Anadolu Yakasında bulunan Sitemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun " Spor eğitmeni" arayışımız bulunmaktadır. Tercihen Spor Akademisi mezunu, Mesleki sertifika, Workshop belgesi veya Fitness uzmanlık belgesine sahip, Analiz, program hazırlama, grup dersle..

İstanbul Anadolu / Ümraniye EKOL GRUP GÜVENLİK

1999 yılından bu yana Türkiye'nin önde gelen kurum ve kuruluşlarında hizmet veren sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan YAKLAŞIK 5000 personeli bulunan şirketimiz bünyesinde; · Üniversite ve Yüksek okulların ilgili bölümlerinden mezun, · İlkyardım Eğitmeni Serti..

GENEL NİTELİKLER; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu veya bir spor dalında olan Öğrenmeye ve gelişime açık Sorumluluk bilinci yüksek Takım çalışmasına önem veren İletişim becerileri kuvvetli Misafir ihtiyaçları konusunda duyarlı Güleryüzlü ve yardımlaş..

İstanbul Avrupa / Fatih Bil Okulları Fatih

FATİH FINDIKZADE'DE TEMEL LİSE OLARAK FAALİYET GÖSTEREN KURUMUMUZA TAM ZAMANLI YA DA YARIM ZAMANLI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ ALINACAKTIR. -PEDAGOJİK FORMASYON BELGESİNE SAHİP OLMAK -ÜNİVERSİTELERİN İLGİLİ BÖLÜMLERİNDEN MEZUN OLMAK -RESİMLİ OLMAYAN CVLER DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR...

Antalya Lara Otizm Spor ve Yaşam Merkezinde çalıştırılmak üzere otizmli ve tüm özel gereksinim gösteren çocuklara spor ve yaşam liderliği , yaşam koçluğu eğitimi vermek üzere BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu) Mezunu tam gün , yada eğitimine devam eden yarım gün bay bayan eğitmenler alınacak..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe Tiber Çocuk Dünyası A. Ş.

Çocuklara yönelik Fiziksel Aktivite Merkezi Gymgo’nun Sancaktepe Şubesinde uzun dönemli çalışmak üzere full time Sınıf/Atölye Eğitmeni arıyoruz: Aranan Özellikler: - Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi mezunu - Çocukları seven ve çocuklarla kolay iletişim kurabilen - Gü..

İşin Tanımı; Birlik, Oda vb. kuruluşlara Organik Tarım Eğitimleri vermek, Aranan Özellikler; *Organik Tarım yönetmenliğine ve uygulamalarında bilgi sahibi, *Şehir dışında kalma ve seyahat engeli olmayan *Akademik geçmişi olan (Tercihen Öğretim Görevlisi olan) *Or..

İstanbul Anadolu / Maltepe Tepe Servis A.Ş

Anadolu Yakasında bulunan Sitemizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun " Part-time Spor eğitmeni" arayışımız bulunmaktadır. Tercihen Spor Akademisi mezunu, Mesleki sertifika, Workshop belgesi veya Fitness uzmanlık belgesine sahip, Analiz, program hazırlama, g..

Ankara / Keçiören Ankara Birey Koleji

KEÇİÖREN VE YENİMAHALLE BİREY TEMEL LİSELERİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAKTIR...