Eğitmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Avrupa / Güngören Power Gym Fitness Club

Güngören'de faaliyet gösteren bay bayan spor salonumuza , besyo mezunu veya en az 1. kademe fitness antrenörlüğü belgesi almaya hak kazanmış , kendini fitness alanında geliştirmiş, tercihen tecrübesi olan, program yazabilecek ve üyelerle ilgilenebilecek eğitmenler aramaktayız. Bayan eğ..

Ankara / Çankaya Go_max

SPOR STÜDYOMUZDA ÇALIŞACAK TECRÜBELİ TECRÜBESİZ BEDEN EĞİTİMİ MEZUNU YADA ÖGRENCİSİ FİTNESS EĞİTMENİ ELEKTRO FİTNESSLA İLİLİDE GEREKLİ EĞİTİM VERİLECEKTİR..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Athletıc Fıtness

ATHLETIC FITNESS BAHÇELİEVLER ŞUBEMİZ İCİN TAM ZAMANLI FITNESS BAYAN HOCASI ALINACAKTIR! TERCİHEN Besyo bölümlerinde okuyan veya mezun, Fitness bilgisine sahip Konusunda tecrübeli Stüdyo dersleri verebilecek (Pilates, Zumba, step vb.) sorumluluk bilinci yüksek, Öğrenmeye ve..

Ankara / Yenimahalle Xfit Yenimahalle

Yenimahalledeki Spor Tesisimize Tam Zamanlı veya Yarı Zamanlı Pilates Zumba Eğitmeni Alınacaktır. Adres : Ragıp Tüzün Cad. No : 73 Yenimahalle / Ankara..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Özgüneş Sürücü Kursu-Psikoteknik

4 Levent te bulunan sürücü kursumuz ve psikoteknik merkezine bay-bayan 3 yıllık ehliyeti olan ve 2 yıllık ön lisans diploması olan kişiler aranmaktadır. İşe alınacak kişilere öğretmen sertifikası verilecektir...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Bestfit A. Ş.

Esenyurt ve Çekmeköy de bulunan spor salonlarımıza Bay - Bayan Fitness ve Vücut Geliştirme eğitmenleri arıyoruz. Aranılan Nitelikler: Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi, 1. K..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Incıty Toplu Yapıları Yönetimi

Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümlerinden mezun, Konusunda en az 1 yıl tecrübe sahibi, 1. Kademe Antrenörlük Belgesi sahibi, Fitness bilgisine sahip Stüdyo dersleri verebilecek (Pilates, Zumba, Yoga, Step-Aerobic, Step, Bosu, vb.) Öğrenmeye v..

Denizli / Merkez Egece Özel Spor Sağlık

Denizli şubemiz için SuperSlow Zone Eğitmenleri arıyoruz; SuperSlow Zone sertifikasıyla salonlarımızda yepyeni bir kariyer imkanı bulacak adayların, PREZANTABL, İNSAN İLİŞKİLERİNDE BAŞARILI, ENERJİK, POZİTİF, GÜLERYÜZLÜ, İKNA KABİLİYETİ, İŞ DİSİPLİNİ VE SORUMLULUK DUYGUSU YÜKSEK olmaları beklenmekte..

Bursa / Nilüfer Zen Akademi

- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, - PMI tabanlı proje yönetim metodolojisine hakim - MS Project ile ilgili eğitim verebilecek düzeyde teknik bilgi sahibi, - En az 2 yıl eğitmenlik deneyimi olan, - Tercihen MS Office ,MS Access, MS Excel..

İstanbul Avrupa / Silivri GÖZEN GÜVENLİK HİZMETLERİ

Gözen Holding bünyesinde FLYDOG, farklı risk ve senaryolara göre özelleştirilmiş eğitimler dizayn edip, uygulanabilmekte; tüm dünyada uygulanan farklı eğitim yöntemlerini dikkate alarak, firma veya idareci adaylarının talep ve ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte eğitimler icra etmektedir. Buna..