Eğitmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Fındıkzade'de bulunan spor tesisimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlerde "Grup Ders Antrenörü" alımı yapılacaktır. Başvuruların resimli yapılması rica olunur, - Alanında deneyimli - Minimum 1 yıl iş tecrübesi olan - Zumba, Spinning, Mat..

İstanbul Avrupa / Tümü Hedef Tanıtım ve Doğrudan Pazarlama

HEDEF TANITIM olarak Hizmet vermekte olduğumuz sektörün lider Elektronik firması için eğitim müdürü arayışındayız; En az 2 yıllık üniversite mezunu Bekar Tercihen İngilizce bilen Seyahat engeli olmayan Aktif araç kullanabilen Askerliğini yapmış Sunum..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Bilimyolu Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.

YENİ AÇILAN KOLEJİMİZDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE EĞİTİM DANIŞMANLARI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Esenyurt Bestfit A. Ş.

Esenyurt ve Çekmeköy de bulunan spor salonlarımıza Bay - Bayan Fitness ve Vücut Geliştirme eğitmenleri arıyoruz. Aranılan Nitelikler: Üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu bölümlerinden mezun, Konusunda en az 2 yıl tecrübe sahibi, 1. K..

Ankara / Altındağ Başat Proje Ltd. Şti

Karapürçekte bulunan sürücü kursumuzda görevlendirilmek üzere bay ve bayan direksiyon hocası aranmaktadır...

Mersin / Yenişehir Assa Akademi Eğitim Kurumları

FİRMAMIZDA EĞİTMENLİK YAPMAK ÜZERE ELEMANLAR ARAMAKTAYIZ...

Hatay / İskenderun Assa Akademi Eğitim Kurumları

İLKYARDIM EĞİTİM MERKEZİ İŞYERİMİZDE EĞİTMEN OLARAK ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE ELEMAN ARAMAKTAYIZ...

İstanbul Avrupa / Tümü Mass Direct

Danışmanlığını yaptığımız bir kozmetik firması için,Avrupa yakasında ikamet eden, aktif olarak araç kullanabilen,BAYAN, eğitim uzmanı alınacaktır. 2.000 TL. maaş+SGK+384 Ticket GENEL NİTELİKLER • En az lise mezunu,diksiyonu düzgün, • İnsan ilişkilerinde başarılı, ileti..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ataşehir Super-Slow Zone

SuperSlow Zone - Ataşehir Şubemize Eleman İş Açıklaması ATAŞEHİR şubemiz için SuperSlow Zone Eğitmeni olarak yetiştirilecek ve tam zamanlı çalışacak gençler arıyoruz; SuperSlow Zone sertifikasıyla salonlarımızda yepyeni bir kariyer imkanı bulacak adayların, PREZANTABL, İN..

İstanbul Anadolu / Ataşehir Ataşehir Superslow Zone

SuperSlow Zone -Ataşehir Şubemize Eleman İş Açıklaması ATAŞEHİR şubemiz için SuperSlow Zone Eğitmeni olarak yetiştirilecek ve tam zamanlı çalışacak gençler arıyoruz; SuperSlow Zone sertifikasıyla salonlarımızda yepyeni bir kariyer imkanı bulacak adayların, PREZANTABL, İNS..