Eğitmen İş İlanları

Pozisyon: Eğitmen
İstanbul Avrupa / Başakşehir Artmosfer Medya

Halkalı, İkitelli, Başakşehir ve Bağcılar bölgelerinde Haziran ayında başlayacak yaz okullarımızda görevlendirilmek üzere YAZ SPOR OKULU EĞİTMENLERİ istihdam edilecektir. Başvuru sahipleri arasından, daha önce muadil bir iş tecrübesine sahip olanlar ve Avrupa yakasında ikamet edenler öncelikli olara..

İstanbul Anadolu / Maltepe Drc Eğitim Kurumları

Alanında başarılı satranç eğitmenleri aranmaktadır...

GENEL NİTELİKLER; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu veya bir spor dalında olan Öğrenmeye ve gelişime açık Sorumluluk bilinci yüksek Takım çalışmasına önem veren İletişim becerileri kuvvetli Misafir ihtiyaçları konusunda duyarlı Güleryüzlü ve yardımlaş..

İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Fındıkzade'de bulunan spor tesisimizde görevlendirilmek üzere aşağıdaki kriterlerde "Grup Ders Antrenörü" alımı yapılacaktır. Başvuruların resimli yapılması rica olunur, - Alanında deneyimli - Minimum 1 yıl iş tecrübesi olan - Zumba, Spinning, Mat..

İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Fındıkzade'de bulunan spor merkezimize Aletli Pilates / Reformer Eğitmenleri alınacaktır. Başvuruların resimli yapılması rica olunur, - Alanında deneyimli - Minimum 1 yıl iş tecrübesi olan - Tercihen BESYO mezunu - İlgili federasyonlar..

Ankara / Tümü NET SİSTEM ELEKTRONİK

İŞ TANIMI : Uluslararası bir elektronik firmasının ,Satış ve Pazarlama Departmanında Eğitmen olarak görev yapacak personel aranmaktadır. GÖREV TANIMI: • Bağlı bulunduğu idarecilerin belirlediği program çerçevesinde, müşteri ziyaretleri yapmak..

İstanbul Avrupa / Şişli H2o Fitness Club

Şişli'de bulunan spor salonumuza * Bireysel ve grup dersleri eğitimleri verebilecek * Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek * İnsan ilişkilerinde başarılı * Ekip çalışmasına yatkın Fitness Eğitmenleri alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Pilates Federasyonu İkt. İşl.

Yogunlaşan federasyon eğitimlerimizde görevlendirilmek üzere pilates eğitim sistemi konusunda tecrübeli veya pilates sistemi konusunda eğitim almaya ve gelişime açıkKESİNLİKLE HİÇBİR SEYAHAT ENGELİ BULUNMAYAN ve uzun süreli olarak aralıksız seyahat ederek eğitimlerde çalışabilecek bayan eğitmenler y..

İstanbul Avrupa / Şişli Pilatesandmove

şişli / nişantaşında Bulunan solunumuza Pilates eğitmenliği konusunda en az modül 1 modül mat 1 reformer 1 sertifika prağramına katılmış Prezentabl, insan ilişkilerinde başarılı Takım çalışmasına önem veren Dinamik, sorumluluk bilinci yüksek Tam veya yarı zamanl..

İstanbul Avrupa / Tümü Bursa Kebap Evi

HELVACI GRUP bünyesinde Türkiye genelinde 33 ilde 70 şube ile hizmet veren BURSA KEBAP EVİ Genel Merkezinde görevlendirilmek üzere EĞİTİM MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır. İşe alınan personelin, standartlarımız doğrultusunda tüm eğitimlerini vermek, Şube ziyaretlerini gerçekleştir..