Ekip Üyesi İş İlanları

Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Avrupa / Esenler Kuzey Bilişim Hizmetleri

ERP ve MRP sınıfında yer alan yazılımımız için Kurulum Eğitim ve Destek Personeli Aranmaktadır, Ticari Programlar Hakkında Bilgi Sahibi Temel Ticari Kavramlara Hakim, MS-SQL Dilini Bilen, Analitik Düşünme ve Sorun Çözme Becerisine Sahip,..

İstanbul Avrupa / Güngören Comeor Tekstil

Wordpress, java dillerini bilen, E-Ticaret site panelini güncelleyecek, ürün giriş- çıkışı yapabilecek, Grafik Tasarım Konusunda bilgi sahibi olan, Yenilikçi çalışma arkadaşı arıyoruz.....

İzmir / Konak Model Event And Wedding

Ulusal ve Global şirketlerin kongre, toplantı, etkinlik ve organizasyonlarında görev alabilecek, tercihen üniversite öğrencisi veya mezunu, prezentabl takım arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Konak Model Event And Wedding

Düğün, davet ve kurumsal organizasyonlarımızda görev alabilecek dönemsel, yarı zamanlı(part-time), esnek çalışma saatlerine uyumlu, güleryüzlü, prezentabl, diksiyonu düzgün, özgüvenli takım arkadaşları arıyoruz...

Bilecik / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için BİLECİK bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1500 tl. maaş+agi (123,53) TL+..

Bursa / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için YALOVA ve BURSA bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1600 tl. maaş+agi (123..

Bursa / Tümü Mass Direct

Dünya genelinde faaliyet gösteren, sektöründe lider şirketlerin arasında bulunan uluslararası bir sigara firması için BURSA bölgede Market ve tekel bayilerde ürün bilgilendirmesi yapacak, markayı en iyi şekilde temsil edecek bayan personeller alınacaktır. 1600 tl. maaş+agi (123,53) TL+SG..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Mcdonald's