Ekip Üyesi İş İlanları

Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Akva Yapı Gayrimenkul

Ofis içerisinde müşteriler ile ilgilenecek gelen telefon trafiğini yönetecek deneyimli bayan eleman arayışımız bulunmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Ersan Tarım Urunlerı

2014'den buyana Fındık sektöründe hizmet vermekte olan firmamızda görevlendirilmek üzere "ELEMAN VE ARAÇ SÜRÜCÜSÜ" aranmaktadır. * En az lise mezunu *İnsan ilişkilerinde başarılı, temsil yeteneğine sahip, *Diksiyonu düzgün, prezantabl, ikna kabiliyeti yüksek *İstanbul..

Ankara / Çankaya Cabbar Kırtasiye Oyuncak

TEMİZ HAREKETLİ ÇALIŞKAN GÜLERYÜZLÜ DİSİPLİNLİ İŞ ARKADAŞINA İHTİYACIMIZ VAR..

Antalya / Muratpaşa Antalya Homes Yapı Emlak

Genel Nitelikler; * Türkçe’yi iyi kullanan, dil bilgisi ve imla kurallarına hakim, * Çeviri yapabilecek düzeyde "İngilizce" bilen, * Özgün ve pratik düşünme yeteneğine sahip, * Prezantabl, dış görünüşe özen gösteren, * Sözlü, yazılı iletişim kurabilen, * Di..

İstanbul Anadolu / Kartal Mcdonald's Cevizli Şubesi

Cevizli McDonald's Şubesinde çalıştırılmak üzere Part Time-Full Time çalışma arkadaşları aranmaktadır.ESNEK VARDİYA SAATLERİ-SGK-YEMEK-GECE VARDİYASINA SERVİS İMKANI.Maaş 1.300 TL Günlük çalışma saati 7,5 saat...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Emlak Konut Gayrimenkul

FİRMAMIZA MAAŞ+PRİM+SGK+YEMEK+YOL İMKANLARIYLA ÇALIŞMAK İSTEYEN BAY-BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR...

Gaziantep / Şahinbey Nural Turizm

KURUMSAL ARAÇ KİRALAMA FİRAMA MIZDA ÇALIŞMAK ÜZERE EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ ASKERLİĞİNİ YAPMIŞ VE EHLİYETİYE EN AZ 2 YILLIK OLMASI GEREKMEKTEDİR SEYHAT ENGELİ OLMAYAN..