Ekip Üyesi İş İlanları

Pozisyon: Ekip Üyesi
İstanbul Anadolu / Tuzla Simit Sarayı

Dünyanın en yaygın gıda zinciri olma misyonu büyüyen Simit Sarayı zengin ürün çeşitliliği, hijyenik entegre üretim tesisi, güçlü soğuk zincir filosu ve 5.500 çalışanı ile günde 450.000'den fazla kişiye hizmet vermektedir. Yurtiçi ve yurtdışındaki hizmet noktaları ile hızla büyüyen Simit..

İstanbul Avrupa / Avcılar Ab Marka Produksiyon

deneyimli web tasarımcı - grafiker aranıyor ceo çalışması yapacak deneyimli tam zamanlı..

İzmir / Bornova Trendipot

Bornovadaki atölyemizde nikah hediyelikleri üzerine çalışabilecek part time ve tam zamanlı eleman arıyoruz. Eli yatkın,pratik ve seri arkadaşları bekliyoruz...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş İm Mimarlık

İstanbul Avrupa yakasındaki inşaat ve tadilat işlerimizde görevlendirilmek üzere; - Daha Önce Şantiyelerde Çalışmış, 1-2 yıl deneyimi Olan, - Şantiye Takibinden Sorumlu olacak, - Autocad Çizim Programını Kullanabilen, - Metraj-ataşman hazırlayabilecek, - Microso..

İzmir / Karabağlar Nasırlıoğlu Şirketler Grubu

Izmirde enerji ve iletişim sektör ünde çalışmak üzere 25 yaş üstü sahada çalışmak üzere bayan eleman aranmaktadir.1500 tl maaş+ssk+prim+yemek+yol..

İstanbul Anadolu / Ümraniye Aypa Kumaş Ticaret

İSTANBUL GENEL MERKEZLİ AYDIN DÖŞEMELİK KUMAŞ MENSUCAT A.Ş.'nin Ümraniye'deki fabrika satış mağazasında görevlendirilmek üzere; Askerlik ile ilişiği olmayan, İstanbul anadolu yakasında ikamet eden, KUMAŞ KONUSUNDA YETİŞTİRİLMEK ÜZERE, İletişim kabiliyeti kuvvetli..

İstanbul Avrupa / Esenyurt LCWAİKİKİ-TAHA GİYİM

GENEL NİTELİKLER Meslek Yüksek Okulu veya lise mezunu Dikiş teknikleri, model, kumaş ve kalıp bilgisi olan, Inspection alanında 3-15 sene deneyimli, MS Office uygulamalarına hakim, Tercihen İngilizce bilen ve aktif olarak kullanabilen, Aktif araç kullanabil..

Genel Nitelikler? Kısaca 'startup ekosistemine uyum sağlayabilecek, işini kendiliğinden sahiplenen, sorumluluk almayı insani bir değer olarak gören ve işine katkıda proaktif, sadece fiziken değil ruhen de aramızda yer almaktan keyif alacak bir çalışan değil, hayal ortağı arıyoruz..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Kahve Dünyası

Türkiye genelinde 140'ı aşkın satış noktamızın İSTANBUL ANADOLU YAKASI'nda bulunan mağazalarımızda, Kahve Dünyası Ailesine dahil olarak, eşsiz lezzetteki ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında misafirlerimize sunumunu ve satışını gerçekleştirecek 'Mutfak Çalışanları' aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kahve Dünyası

İş Tanımı; Türkiye genelinde 140'a yakın satış noktamızın İstanbul Beşiktaş bölgesinde bulunan mağazalarında, Kahve Dünyası Ailesine dahil olarak, eşsiz lezzetteki ürünlerimizin uluslararası hizmet standartlarında misafirlerimize sunumunu ve satışını gerçekleştirecek 'Kasa Soruml..