Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Esteclinica

Beylikdüzünde bulunan merkezimize deneyimli-deneyimsiz estetisyenler alınacaktır. - Güleryüzlü, dinamik ve ekip çalışmasına yatkın, - Bakımlı, prezentabl ve diksiyonu düzgün, - Kendini geliştirmeye açık, satış kabiliyeti olan, - Halkla ilişkilerde deneyimli, İletişim y..

İstanbul Avrupa / Avcılar Alman Center

-Avcılar civarında , -İşinde başarılı güler yüzlü , -Estetisyen diplomasına sahip, -Deneyimli deneyimsiz BAYAN estetisyenler alınacaktır. İletişim : 0554 593 18 18..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Hair İnn Sac Ve Estetik Merkezi

Saç simulasyonu ve kalıcı makyajda egitilecek elemanlar alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Kadıköy Dr Nüket Eroğlu

EROĞLU KLİNİK bünyesinde çalıştırılmak üzere halkla ilişkiler yönü kuvvetli, diksiyonu düzgün, görüntüsüne önem veren, prezentabl, hasta ve hasta yakınları ile sıcak ve seviyeli ilişki kurabilecek, estetik ve güzellik sektörüne ilgi duyan, tercihen estetisyenlik sertifikası olan, tercihen ingilizce ..

dermaktif & dermalife güzellik merkezlerinde çalışmak üzere DENEYİMLİ veye DENEYİMSİZ (deneyimsiz olma durumunda firmamız tarafından eğitimler verilecektir) estetisyen bayan eleman aranmaktadır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Sayannemis Güzellik Merkezi

FİRMAMIZIN SEFAKÖY BAĞCILAR,ZEYTİNBURNU,4.LEVENT ŞUBESİNE DİKSİYONU DÜZGÜN BAKIMLI DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİNE ÖNEM VEREN EKİP ÇALIŞMASI İÇİNDE OLAN DÜZENLİ VE DİSİPLİNLİ ESTETİSYEN ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ DETAYLAR İŞVERENLE GÖRÜŞÜLECEKTİR...

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Metta Estetik

- Tecrübeli kesinlikle iş disiplini olan, - Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren ve güler yüzlü, - Eğitimini tamamlamış , - İş yeri kurallarına harfiyen uyan, - Bakırköy veya çevresinde ikamet eden yol problemi olmayan, - Beylikdüzü şubemiz için de estetisyen a..

İstanbul Avrupa / Şişli Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED Şubelerinde çalışmak üzere; *Tercihen daha önce Candela marka Alexandrite model Lazer Epilasyon cihazı kullanmış *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yenilikleri takip eden *İş disiplini ve sorumluluk sahibi..

İstanbul Anadolu / Kartal Estetikmed Saç Ekimi Ve Estetik Cerrahi

ESTETİKMED şubelerinde çalışmak üzere; * Tercihen daha önce Candela ya da Cynosure marka Alexandrite model Lazer Epilasyon cihazı kullanmış * Zayıflama ve Cilt Bakımı yapabilecek *Mesleki temel bilgilere sahip *Bölümü ile ilgili gelişmeleri ve yeni..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ladies Güzellik

Ladies Güzellik & SPA merkezimize gelen müşteri ve misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü klinik uygulamaların tekniklerine uygun olarak, estetisyen hizmetlerini yerine getirecek takım arkadaşları aramaktayız. •En az Lise mezunu, •Cilt Bakımı, Bölgesel İnceleme, Epi..