Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
İstanbul Anadolu / Tuzla Ahze Sağlık Hizmetleri Ltd. Şti.

Newlife Sağlıklı Yaşam Merkezine (Gebze Kahve Diyarı yanında bulunan) İletişimi iyi ve ürün satış kabiliyeti olan part time veya full time estetisyen alınacaktır...

İzmir / Bornova Özel Nets Polikliniği

Manikür, pedikür, sir, kaş, bıyık işlemlerini yapabilen , Sigara kullanmayan, Güler yüzlü, müşteri ilişkilerine önem veren, motivasyonu yüksek 35 yaşını aşmamış,..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Metta Estetik

- Tecrübeli kesinlikle iş disiplini olan, - Diksiyonu düzgün dış görünüşüne özen gösteren ve güler yüzlü, - Eğitimini tamamlamış , - İş yeri kurallarına harfiyen uyan, - Bakırköy veya çevresinde ikamet eden yol problemi olmayan, - Gerektiğinde pazar günleri çalışabilece..

Türkiye'nin Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; -İstanbul (tümü) ( Bay /Bayan) -Ankara ( Bay/Bayan) -İzmir (Bay/Bayan) -Konya (Bayan) -iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen çalışma arkadaşları aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Ladies Güzellik

Ladies Güzellik & SPA merkezimize gelen müşteri ve misafirlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda her türlü klinik uygulamaların tekniklerine uygun olarak, estetisyen hizmetlerini yerine getirecek takım arkadaşları aramaktayız. •Cilt Bakımı, Bölgesel İnceleme, Epilasyon branşlarında tecrüb..

İstanbul Avrupa / Şişli Katanella Beauty Concept

Nişantaşı'nda olan merkezimize uzman estetisyenler ve stajyer aranmaktadır. Cilt bakımı, epilasyon, bölgesel incelme,protez tırnak,ipek kirpik bilen uzmanlar aranmaktadır. İkna kabiliyeti kuvvetli İletişim yeteneği güçlü Satış tecrübesi olan Sunum becerisi gelişmiş ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Estepoint Estetik Ve Güzellik

Kadıköyde bulunan polikliniğimiz için Lazer Epilasyon ve cilt bakımı bölümlerinde deneyimli özellikle Alexandrite ve diode lazer kullanmış güzellik uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Pendik Medica Plast

Pendik Şubemizde görevlendirilmek üzere ; *Estetisyenlik diploması veya sertifikası olan *Hastane ortamında çalışabilecek, *Cilt bakımı, lazer ve zayıflama cihazlarını daha önce aktif kullanmış olan, *Hasta memnuniyetine önem veren, insan ilişkiler..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Medica Plast

Bayrampaşa Şubemizde görevlendirilmek üzere ; * Estetisyenlik diploması veya sertifikası olan * Hastane / Tıp Merkezi ortamında çalışabilecek, * Cilt bakımı, lazer ve zayıflama cihazlarını daha önce aktif kullanmış olan, * Hasta memnuniyetine önem ..

Edirne Saraçlar caddesinde bulunan güzellik merkezimize yetiştirilmek üzere de dahil olmak üzere estetisyen alimi yapilacaktir....