Estetisyen İş İlanları

Pozisyon: Estetisyen
Antalya / Tümü Akumer Polikliniği

Akumer Polikliniğine Antalya'da ikamet eden Estetisyen/Güzellik Uzmanı personel alımı yapılacaktır.Görüşmeler Poliklinikte saat 13:00 ile 18:00 arasında yapılmaktadır. Adres: Meltem(soğuksu) Mah.Toroslar Cad.Koza Ap. No:51/3 Antalya (Eğitim Araştırma Hastahanesi /Muratpaşa Türk Tele..

İstanbul Avrupa / Şişli Özel Daisy Poliklinik

Lise veya Üniversite Mezunu Bayan Uzman estetisyen veya Güzellik Uzmanı Branşı ile ilgili özel eğitimler ve güncel uygulamalar ile kendisini sürekli geliştiren Yenilikleri takip eden, Cilt Bakımları, Vücut Uygulamaları Lazer uygulamalarında en az 3 yıl deneyi..

Kocaeli / İzmit ASYA GRUP

LAZER EPİLASYON MERKEZİNDE ÇALIŞACAK, LAZER MAKİNESİ SERTİFİKASI OLAN YADA KULLANMAYI BİLEN, İZMİT VE KANDIRA CİVARINDA İKAMET EDEN BAYAN PERSONEL ALINACAKTIR. ÇALIŞMA YERİ . KANDIRA MERKEZİ DİR...

Antalya / Muratpaşa Özel Köni Polikliniği

• • Yetişmiş ve/veya yetiştirilmek üzere, • En az lise tercihen lisans mezunu estetisyenlik eğitimi almış, • Estetisyenlik belgesi sahibi, • 20-35 yaş aralığında, • Tercihen cilt bakım sektörünü bilen, • Estetisyenlik üzerine kariyer hedefleyen • Hasta memnuniyeti..

İstanbul Anadolu / Maltepe Epiestetica Lazer Ve Güzellik Salonu

İSTANBUL MALTEPE BULUNAN GÜZELLİK SALONUMUZA - EN AZ 2 YIL DENEYİMİ BULUNAN -20-35 YAŞ ARALIĞI -ESETİSYEN OLARAK ÇALIŞABİLECEK - MEB BAĞLI BELGE VE SERTİFİKALARI BULUNAN -LAZER EPİLASYON, CİLT BAKIMI , ZAYIFLAMA KONULARINDA DENEYİMLİ -TERCİHEN İPEK KİRPİK , KALIC..

Ankara / Keçiören Alope Güzellik Merkezi

-Kız Meslek Lisesi İlgili Alan Mezunu veya M.E.B. Onaylı Güzellik & Estetik Uzmanlığı sertifikasına sahip veya Lisans düzeyinde Estetisyenlik Eğitimi almış, -Dış görünümüne özen gösteren ve diksiyonu düzgün, - Gelişime açık ve sorumluluk sahibi,  -İletişim becerileri kuvvetli,..

Ankara / Çankaya Serra Epilife

Acilen kizilayda estetik merkezine lazer epilasyon yapabilecek uzman estetisyen aranıyor maaş yemek sigorta verilecektir..

İstanbul Anadolu / Kartal Aplus Lazer Ve Güzellik Salonu

Kartaldaki Kliniğimize -Lazer epilasyon ve cilt bakımı uygulamalarında deneyimli, -İnsan ilişkilerinde başarılı, iletişim yeteneği güçlü, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, -Dış görünümüne özen gösteren,bakımlı -Ekip çalışmasına yatkın, Hasta memnuniyetine önem vere..

Türkiye'nin en büyük Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; -İstanbul (tümü) ( Bay /Bayan) -İzmir -Ankara ( Bay/Bayan) -iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen çalışma arkadaşları aramaktayız. Satış Kabiliyeti yüksek, - Kişisel bakımına ve görünüşüne özen gö..

İstanbul Avrupa / Beşiktaş Dermaline Estetik

4 LEVENT'TE, ÖZEL LEVENT HASTANESİ LAZER EPİLASYON MERKEZİ'inde çalışmak üzere * Lazer Epilasyon uygulama deneyimi olan,(Alexandrite) * Sorumluluk alabilecek *Dış görünümüne özen gösteren, * Estetisyen çalışma arkadaşlar..