Garson İş İlanları

Pozisyon: Garson
İstanbul Avrupa / Beyoğlu United Group

İŞ TANIMI UNITED GROUP bünyesinde ; SÜTLÜCE bölgesinde bulunan Şirket Merkezimizde de görevlendirilmek üzere Teknik Personel takım arkadaşları aranmaktadır. ARANAN NİTELİKLER - Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren - En az lise mezunu - Askerli..

Mavi yaka otel kafe restoran da çalışacak pişirici aramaktayız...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Bizim Simit

BAKIRKÖY'DEKİ DÜKKANIMIZDA DENEYİMLİ GARSONLAR ARANMAKTADIR...

Trabzon / Çaykara Şeflerin Yeri Restaurant

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere garson alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Şişli Holıday Inn Şişli

Meslekde en az 3 yıl tecrübe sahibi, dinamik, güler yüzlü, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek erkek ingilizce bilen garson elemanlar aranmaktadır...

Muğla / Merkez Chef Biber

CHEF BİBER RESTORANT RÜYA PARK AVM de olup 1964 den İskender ve Pide ürünleri sunmaktadır. Güler yüzlü, Genç, Müşteri odaklı hareket eden, Güler yüzlü, enerjik ve sabırlı, Dış görünüşüne özen gösteren, Hijyen kurallarına önem veren, Takım ruhuna sahip, Bayan garsonlar aranıyo..

İstanbul Avrupa / Fatih Hotel Amira Istanbul

* Konusu ile ilgili Meslek Lisesi veya Yüksek Öğrenim diplomasına sahip * Otelcilik Yiyecek & İçecek servisinde en az 2 yıl garsonluk deneyimi olan * İyi derecede İngilizce bilgisine sahip * Güler yüzlü, diksiyonu düzgün ve prezantabl * Tercihen İstanbul Avrupa yakasında ikam..

Isparta / Merkez İmaj Bistro Restaurant

Restaurantımızda ve bünyemizde bulunan işletmeler için garson ve servis elemanları arıyoruz. Diksiyonu düzgün, ikili ilişkileri yüksek, samimi ve güler yüzlü çalışma arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Maltepe Simitçi Dünyası Maltepe

SİMİTCİ DÜNYASININ 109. ŞUBESİ OLAN CAFE& BİSTRO'DA ÇALIŞACAK CAFE SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ ÇOK TECRÜBELİ GARSON ARANIYOR...

İstanbul Anadolu / Ataşehir DAILY DANA BURGER & STEAK

Ataşehir ve Caddebostandaki restoranlarımıza Garson ve Komi aranmaktadır, YETKİLİ KİŞİ: ERSOY ALTINORAK 0532 553 24 74..