Garson İş İlanları

Pozisyon: Garson
İstanbul Avrupa / Beşiktaş Kahve De Set

Beşiktaş'ta sinema konseptli ''Kahve de Set'' kafemiz için; - Yiyecek & İçecek sektöründe benzer pozisyonlarda en az 1 yıl deneyimli, - Yoğun iş temposuna ve vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, - Ekip çalışmasına yatkın, - Müşteri memnuniyetine önem ver..

İstanbul Avrupa / Sarıyer Yıldız Anka

İstanbul Teknik Üniversitesi içerisinde yiyecek içecek hizmeti veren işletmemizde çalışacak; -Yoğun iş temposuna, esnek çalışma saatlerine ve vardiya sistemine ayak uydurabilecek, -Diksiyonu düzgün, dinamik -Müşteri odaklı -En az 1 yıl tecrübeli -En az lise mezunu..

İstanbul Avrupa / Şişli ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet veren,..

Aydın / Kuşadası KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..

İstanbul Avrupa / Şişli White Monarch Hotel

White monarch hotel de çalışmak üzere minibar ve bellboy eleman alınacaktır..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe ISS HAZIR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

53 ülkede 544.000 çalışanı ile, 'Entegre Tesis Yönetimi, Temizlik, Güvenlik, Destek Hizmetler, Teknik Hizmetler, Yemek Üretimi, Bitki, Bahçe Bakım, Haşere Kontrol, 28.000 çalışanı ile dev kurumların ve şirketlerin aralarında bulunduğu 4000 den fazla müşteriye 5000 noktada hizmet verme..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

3.Etap Sancaktepedeki kafemize bay/bayan ahçı aranmaktadır. Sancaktepe civarında oturanlar tercih sebebidir. Müracat Barış Bey : 0538 063 75 01 ( Randevü almak için arayınız)..

İstanbul Anadolu / Sancaktepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

3.Etap Sancaktepedeki kafemize bay/bayan ahçı aranmaktadır. Sancaktepe civarında oturanlar tercih sebebidir. Müracat Barış Bey : 0538 063 75 01 ( Randevü almak için arayınız)..

Bursa / Nilüfer ÖZDİLEK HOLDİNG

- Vardiyalı ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, - Müşteri memnuniyeti odaklı, - Bursa'da ikamet eden, - Bay/bayan...

İstanbul Avrupa / Başakşehir Lunch Box

Modern Meyhane konsepti olan Dudak Payı Meyhane için deneyimli GARSON lar aranmaktadır. İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar: Aranan Nitelikler; - Bahçeşehir'e ulaşım sorunu olmayan - Tecrübeli - Disiplinli, özverili - Meyhane bilgisi olan, - V..