Garson İş İlanları

Pozisyon: Garson
Ankara / Yenimahalle Cumhuriyet Lezzet Dünyası

CUMHURİYET LEZZET DÜNYASI ÇAKIRLAR ŞUBELERİNDE GÖREVLENDİRİLMEK ÜZERE; *22-40 yaş arası,bay, *en az 3 yıl deneyimli, *servis bilgisi üst seviyede, *seri ve pratik çalışabilen, *misafir ilişkileri kuvvetli, *dış görünümüne özen gösteren, *sincan,etimesgut,el..

İstanbul Anadolu / Maltepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

Maltepe Küçükyalı'daki Restaurantımıza BAYAN eleman aranmaktadır Müracaat Özlem Hn. 0555 714 26 38 (Başvuru için lütfen arayanız)..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Utber Gıda

Yeni açılan Restaurantta deneyimli garson aramaktayız.pazar günleri kapalıdır.çalışma saatleri esnektir.çalışma saatleri 08:00 18:30 arasıdır.akşam servisi bulunmamaktadır.salona hakim olacak temizliğe önem verenler tercihimizdir...

Antalya / Kepez Yeni Osmanlı Çay Bahcesi

Bizimle çalışmak isteyen bayan elaman arıyoruz çalışma saatlerimiz iki farklı saatten oluşmaktadır birinci vardiya sabah 08.00 akşam 17.00 ikinci vardiya akşam 16.00 akşam 00.00 saatlerinde maaş yevmiye olarak verilmektedir haftada bir gün izin vardır servis yoktur yemek vardır mekanımız aile cay b..

Ankara / Sincan Nefis Cafe Market

sincan fatih bölgesinde yeni açılan cafe ve marketimiz için cafe bölümünde çalışacak garson arkadaşlar arıyoruz. en az 2 yıl tecrübeli zaman sorunu olmayan dolgun maaş + sigorta+yol,yemek..

Samsun / Atakum Rock City

Bay veya bayan, Ekip çalışmasına ayak uydurabilecek, Garson,Komi alınacaktır. görüşmeler yüz yüze yapılacaktır.....

Ankara / Çankaya Mangalcızade

Yeni açılan restoranımıza tecrübeli garson alınacaktır...

İstanbul Anadolu / Sultanbeyli İcs Grup

SULTANBEYLİ DE BULUNAN PROJEMİZ İÇİN BAY SERVİS/İKRAM PERSONELLERİ ALINACAKTIR. ÇALIŞMA SAATLERİ 8:30/18:30 HAFTA İÇİ BİR GÜN İZİN HER ŞEY DAHİL ÜCRET 1850 TL..

İstanbul Avrupa / Beyoğlu Usy Temizlik Hizmetleri

İstanbul Avrupa bölgesindeki mutfak konusunda deneyimli vardiyalı çalışabilecek, BULAŞIK PERSONELİ aranmaktadır. 25 - 40 YAŞ ARASI, BAY & BAYAN . SSK, günlük ve maaş + yol + yemek NOT : SAAT 19:00 dan SONRA ARAMAYIN LÜTFEN TEŞEKKÜR EDERİM ...

İzmir / Konak KIRÇİÇEĞİ

Biz, Aydın'ın Karacasu ilçesinde dünyaya gelmiş bir aileyiz.Ülkemiz insanının temel özelliklerinden olan "her şeyin en iyisini yaparak insanlara mutluluk vermek" ailemiz için de bir yaşam biçimi olmuştur. 30 yıldır lezzetlerimizle her gün binlerce misafirimizi ağırlamanın, ülkemiz ekonomisine ve yüz..