Garson İş İlanları

Pozisyon: Garson
İstanbul Anadolu / Sancaktepe DEÇA HİZMET GRUPLARI GIDA TİCARET A.Ş.

3.Etap Sancaktepedeki kafemize genç garson / servis elemanı aranmaktadır. Sancaktepe civarında oturanlar tercih sebebidir. Müracat Barış Bey : 0538 063 75 01 ( Randevü almak için arayınız)..

İstanbul Avrupa / Fatih Çemberlitaş Hamamı

ÇEMBERLİTAŞ HAMAMI KUBBE CAFE ALANINDA ; 20-35 yaş arası BAYAN, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, Hijyen kurallarını bilen ve bu konuda titiz olan, Güvenilir ve prezentabl eleman alınacaktır. Başvuru yapanların Avrupa Yakasında ikamet etmeleri ve CV ..

Düğün, davet ve organizasyonlar için Egekent2, Harmandalı ve Evka 5 civarında oturan 18-35 yaş arası bay,bayan ekstra hafta sonları çalışacak elemanlara ihtiyaç vardır. Yerimiz seyrek tedir. Servis mevcuttur...

İstanbul Avrupa / Şişli Orvi Organizasyon

5 YILDIZLI OTELLERDE , FUAR , KONGRE MERKEZLERİNDE VE TEKNELERDE ÇALIŞACAK BAY/BAYAN TECRÜBELİ VE TECRÜBESİZ GARSON ARANIYOR..

İstanbul Avrupa / Bakırköy 4 Dner

12 AY İŞ İMKANI İLE FİRMAMIZ BÜNYESİNDE ÇALIŞMAK ÜZERE MAAŞ+SSK GARSON,KOMİ ALINACAKTIR...

Aydın / Merkez Yenipazarlı Kazım Usta

Konusunda en az 2 yıl tecrübeli, Bay /Bayan ( bay adayların askerlik hizmetini tamamlamış), Dış görünümüne önem veren, Diksiyonu düzgün, Misafir odaklı hizmet prensibine sahip,..

İş Tanımı Misafirlerimize ürünlerimizin kalite ve hijyen koşullarına duyarlı bir şekilde servisini yürütebilecek “garson” olarak görev alabilecek takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler Güler yüzlü, diksiyonu düzgün, hareketli çalışma ortamlarından keyif alan,..

Kocaeli / Gebze Balkan Cafe

Firmamız bünyesi çalışmak üzere bay bayan Garson alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Bakırköy Nostalji Bufe

Yeniledigimiz ve metrekare olarak buyuttugumuz is yerimize bizimle beraber calisacak deneyimli bay-bayan calisma arkadaslari ariyoruz...

Nevşehir / Ürgüp Cappadocia Restaurant

Uzun yıllardır Ürgüp'te hizmet veren bir aile mekanı olan firmamızda çalışmak üzere deneyimli garson aramaktayız...