Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Prodia Açık Hava Reklamcılık

ACİL!! REKLAM SEKTÖRÜNDE DENEYİMLİ 3D , COREL , PHOTOSHOP TASARIM YAPABİLEN GRAFİKER EKİP ARKADAŞLARI ARIYORUZ...

İstanbul Avrupa / Bağcılar Akdogan Promosyon

Promosyon sektöründe hizmet veren firmamıza grafiker alınacaktır. Illustrator veya Corel Photoshop programlarında bilgili En az 2 yıl tecrübeli Bayan çalışma arkadaşı arıyoruz...

Ankara / Yenimahalle Neta Reklam

COREL VE PHOTOSHOP PROGRAMLARINI BİLEN GRAFİKER ARANMAKTADIR. CV ÜZERİNDEN DEĞELENDİRİLİCEKTİR...

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Kuzey Tekstil

Kendi bünyemizde değerlendirmek üzere; “Opencart” modülünü kullanabilen Web sitesi tasarımı, banner tasarımı, e bülten, kartvizit, broşür tasarımı yapabilecek grafik tasarımcısı aranmaktadır. • Üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım veya İletişim bölümlerinden li..

Alsancak'ta bulunan ofisimize üniversitelerin ilgili bölümlerine devam etmekte olan ya da yeni mezun olmuş, tecrübeli/tecrübesiz, Adobe Illustrator, Photoshop ve InDesing programları kullanabilen Yarı zamanlı/Tam zamanlı/ Freelance çalışabilecek, ekip arkadaşları arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Maltepe Setay Ajans

Reklam hizmetleri(tabela-matbaa-logo-kurumsal kimlik-tasarım) reklam sektöründe ve corel draw programına hakim gelişime ve öğrenmeye açık bayan çalışma arkadaş aramaktayiz..

İstanbul Avrupa / Güngören Lider Dizayn

Taş Dizayn Firmamıza Corel Bilen Taş Dizayn İşini Bilen bayan Grafiker Aranıyor. Lazer Bilgisi Olması Şarttır. İrtibat: 0535 030 22 85..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Baskı Etiket

- Etiket üretimi yapan firmamıza Grafik Programlarını kullanabilen - Grafik ve konusunda en az 2 yıl deneyimli - Sorumluluk sahibi - Ekip çalışmasına yatkın ve hızlı - Askerlik hizmetini tamamlamış - B Sınıfı ehliyeti olan - Barkod makinasında baskıya yardım edece..

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Turkuaz Dizayn

İYİ DERECEDE COREL DRAW BİLEN DENEYİMLİ İŞ ARKADAŞLARİ ARYORUZ MEVKİ OLARAK YENİBOSNA ŞİRİNEVLER - KOCASİNAN - BAYRAMPAŞA - YILDIRIM - ESENLER VE BİTİŞİK SEMTLER UYGUNDUR SERVİS + YEMEK + SSK VARDIR ...

İstanbul Anadolu / Tuzla Beliz Bayrak Matbaa

Türkiye çapında Bayrak Matbaa Ambalaj Reklam ve Promosyon dallarında hizmet veren firmamıza grafik tasarım elemanı arıyoruz. Tuzla da ikamet eden veya en fazla tek vesait ile ulaşım sağlamaları, sigara kullanmamaları, düzgün diksiyonu, temiz giyimi ve pozitif düşünüp iletişim kolaylığı olanlar terci..