Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
Kocaeli / Gebze YÖRE GRUP

• Tercihen Üniversitelerin, Görsel İletişim Tasarımı veya Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun ya da lise mezunu, • Tasarım konusunda tecrübeli, • Yaratıcı yönü güçlü, • Araştırmacı, tasarıma dair her yeniliği takip eden, • Adobe Photoshop, Adobe Indesign, Adobe Illustrator ..

İstanbul Avrupa / Küçükçekmece Dts Elektronik

Redline şirket bünyesinde çalışacak Grafik tasarım konusunda tecrübeli çalışma arkadaşları aramaktayız. Aranan nitelikler: * Tercihen ingilizce bilen, * İlgili grafik tasarım programlarına hakim (Corel, Photoshop, Freehand, Illustrator vb. ) * Sosyal medya ve..

İstanbul Avrupa / Esenler Alaca Ajans

Grafik konusunda 4 yıl deneyimli · Kurumsal kimlik çalışmaları ve katalog, broşür vb.. ürünlerinin tasarımını yapabilecek · · Adobe İllustrator, İndesign, Photoshop, programlarna hakim · Tercihen Üniversitelerin 4 yıllık Grafik Tasarım / Görsel İletişim / Matbaacılık bölümlerinden mezun · ..

İstanbul Avrupa / Esenyurt Erişim Reklam

Reklamcılık sektöründe faaliyet gösteren firmamıza grafiker arkadaşlar arıyoruz. İlgili pozisyonda en az 1 yıl tecrübeli, Grafik programlarını iyi derecede kullanabilen (Coreldraw, , Adobe Indesign, Adobe Photoshop, vb.), Digital baskı ve ofset baskı da bilgi sahibi,..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Boyut Promosyon

Promosyon ve Matbaa ürünleri imalatı yapan firmamızda mac kullanabilecek bayan grafiker alınacaktır..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Karakter Color A. Ş.

Matbaamızın grafik departmanında çalışacak, ofset baskı tekniğine hakim, baskı kontrolü yapabilecek . Özellikle Adobe InDesing programına hakim, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator programlarını bilen Daha önce matbaa tecrübesi olan takım arkadaşları arıyoruz...

İzmir / Gaziemir Koçsa İnşaat

İnşaat ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren firmamız için Corel Draw programına hakim, tasarım konusunda deneyimli, katalog ve broşür tasarımında farklı çizgiler oluşturabilen Güler yüzlü ve insan ilişkileri gelişmiş, Diksiyonu düzgün, Tam Zamanlı çalışabilecek..

Ankara / Çankaya Kaıser Creatıve

-Tercihen grafik tasarım mezunu olan, -Photoshop, InDesign ve illustrator'e son derece hakim, -Tercihen Mac ortamında çalışabilen, -Minimum 3 yıl ajans deneyimine sahip, -Mustafa Kemal Mah. lokasyonuna ulaşım engeli bulunmayan, -Creative yanı güçlü yenilikçi ve özgün ta..

Aydın / Merkez Karya Medya

KARYA MEDYA & DANIŞMANLIK   ·         Tasarım ve Grafik konusunda tecrübeli ·         Yapmış olduğu çalışmaları referans gösterebilecek ·         Düzenli ve iş teslim sürelerine uyabilecek ·         Tasarım ve yaratıcılık yönü güçlü ..

Gaziantep / Şahinbey Baharoğlu Giyim

Firmamız bünyesinde çalışmak üzere • Corel ve Photoshop proğramlarına hâkim • Damla etiket makinesi kullanabilen • Etkin bir çalışma ortamında birden çok projeyi yönetecek • Tasarım sonrası tüm baskı sürecinin takibinin yapılması • Ürün, katalog, b..