Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Gold Etiket

İş Tanımı Müşteri odaklı yaklaşımı ve hızlı büyüyen organizasyonu kapsamında firmamız ekibi içerisinde değerlendirilmek üzere “GRAFİKER ” pozisyonunda çalışma arkadaşı aramaktayız. Firmamızın tüm tasarım süreçlerinde (dijital ve ofset baskı işleri) aktif rol alarak doğ..

İstanbul Avrupa / Güngören Börksan Etiket

Etiket firmamıza bay ve bayan grafiker alınacaktır corel draw bilen argox Sato makinelerini kullanabilen..

İstanbul Avrupa / Esenler Güzelzade Süt Tatlıları

Değerli Adaylar, Güzelzade Süt Tatlıları olarak restoran ve benzeri sektör ortaklarına Sütlü Tatlılarımız ile hizmet vermekteyiz. Bu vesileyle mevcut tasarımımız kullanarak veyahut sizin fikrinizdeki uygun tasarımlarınızı bizimle paylaşmanı. Akabinde aşağıda yer alan katagörilerde ..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Biltek Matbaa

Firmamız bünyesinde çalışacak Koli kutu matbaa sektörüyle ilgili tecrübeli grafiker aranıyor..

İstanbul Anadolu / Tuzla Lacivert Medya Ve İnternet Hizmetleri

Lacivert Medya A.Ş. bünyesinde çalışacak, * Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign programlarına hakim, * Kurumsal kimlik ve logo tasarımı, matbuu evrak tasarımı, katalog tasarımı gibi alanlarda deneyim sahibi, * Yeni fikirler üretebilen, yenilikçi tasarımlar yaratabilen,..

İstanbul Avrupa / Avcılar Morel Group

Firmamıza Yetiştirilmek Üzere; *Takım çalışmalarına uyumlu, *Ulaşım sorunu olmayan grafiker aramaktayız...

İstanbul Anadolu / Kartal Hacıoğlu

FİRMAMIZDA ÇALIŞACAK GRAFİKER PERSONEL ARAMAKTAYIZ..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Matbaaev

İlgili Üniversitelerin grafik tasarım bölümünden mezun, - Çizim Yeteneği Kuvvetli, - Grafik programlarını kullanabilen ( Photoshop,Ilustratör,Indesing) - Ekip Çalışmasına uygun,güler yüzlü, - Ajansımız bünyesindeki müşterilerimizin işlerinin tasarlayıp baskıya hazılayabilecek..

İstanbul Anadolu / Pendik Ajans1 Matbaa

* İyi veya orta derece de CORELDRAW ve PHOTOSHOP bilen * Tercihen matbaa sektöründe deneyimi olan * Baskı öncesi hazırlıkları (renk ayrımı vb) yapabilecek * İstanbul anadolu bölgesinde ikamet eden..

Antalya / Muratpaşa Ankara Reklam

İlan Detayları; Reklam Sektöründe faaliyet gösteren firmamızda Antalya şubemizde çalıştırılmak üzere; - Tercihen Üniversite ve liselerin ilgili bölümlerinden mezun veya sektör tecrübesi olan, - İlgili grafik programlarına hakim (Corel,photoshop,3d max) - Dikkatli, tit..