Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
Kayseri / Kocasinan Webegrafi Reklam Ajansı

Bayan stajyer grafiker aranıyor, tam zamanlı ve yarım zamanlı çalışabilecek,yeniliklere açık,kendisini geliştiren,ekip çalışmasına uyumlu...

İstanbul Avrupa / Fatih Hilal Perde

Mağazamızda tam zamanlı çalışacak grafiker arıyoruz.....

İstanbul Avrupa / Gaziosmanpaşa Erdogan Ticaret Ve Ambalaj San Nail Erdogan

Ambalaj malzemeleri imalatı olan firmamıza grafik tasarım yapabilecek çalışma arkadaşı arıyoruz...

İstanbul Anadolu / Çekmeköy Çizim Matbaa & Reklam

Çizim Matbaa & Reklam Sektörün,de Kendi çapında başarılı bir firma aradığımız ekip arkadaşı Grafiker olarak arıyorum maliye anlaşmalı bir firmayız maliye sistemini iyi bilmesi gerek Corel bilmesi gerekli..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Charisma Optic

Liselerin veya Üniversitelerin Güzel Sanatlar, Grafik Tasarım, Görsel İletişim Tasarımı bölümlerinden mezun, Corel , Adobe Photoshop iyi derecede bilen , Illustrator ,ındesign kullanımı konusunda deneyim sahibi, Yaptığı web ve grafik tasarım çalışmalarını referans olarak gösterebilecek,..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Arı Yayıncılık

İlköğretim (ders kitapları, test kitapları, hikayeler) yayıncılığı yapan yayın evimizin Grafik departmanına; * Orta seviyede InDesing bilgisi olan. * Photoshop ve Illustrator programlarını da kullanabilen. * Tam zamanlı çalışabilecek. * Tercihen ilgili bö..

İstanbul Avrupa / Zeytinburnu Yağmur Ambalaj

TOPKAPI 'DAKİ FİRMAMIZA AMBALAJ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ KUTU TASARIMI YAPABİLEN COREL DRAW -PHOTOSHOP BİLEN TECRÜBELİ ELMANLAR ARANMAKTADIR...

İstanbul Avrupa / Tümü Akademi Etiket Ve Matbaacılık

ACİLLL ETİKET ,BEZ BASKI VE BARKOT BASKIDA DENEYİMLİ GRAFİKER ARANIYOR. ETİKET FİRMAMIZA BEZ BASKIDA DENEYİMLİ VE BARKOT MAKİNESİNİ ÇALIŞTIRABİLEN ALANINDA DENEYİMLİ TERCİHEN COREL DRAW PROGRAMI KULLANAN .... İŞİNİ TAKİP EDEN ZEKİ TAKIM ARKADAŞI ARANMAKTADIR. NOT:LÜTFEN İŞİNİ ÖNEM..

İstanbul Avrupa / Beylikdüzü Beşyolkgm

-Haramidere'de faaliyet gösteren konfeksiyon yıkama ve tasarım firmamıza, -Endüstri meslek lisesi veya yüksek okul grafik tasarım bölümünden mezun olmuş ve proje çizim programlarını kullanabilen -Moda eğilimlerini takip eden, yeniliklere açık, araştırmacı yönü gelişmiş -Ekip çalışm..

Bursa / Osmangazi Reklam Lobisi

- Grafiker olarak iş tecrübesi olan ( En az 1 yıl) - Coreldraw - Photoshop programına hakim - Tasarım yeteneği olan - BAYAN ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ. Görüşme için grafik çalışma sunumu hazırlanması gerekmektedir. Görüşmeye gelirken daha önce yapmış olduğunuz çalışma..