Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Avrupa / Güngören Özel Meltem Hastanesi Ve Doğumevi

İnternet Sitesi Yönetimi, Facebook, Twitter, Pinterest, Google+ , Instagram gibi sosyal medya hesaplarını yönetmek, Her platform için haftalık veya aylık storyboard içerik planları oluşturarak düzenli paylaşım içeriği sunmak, Blog web sitesi vb. platformlar için içerik hazırlama, ..

İstanbul Avrupa / Bağcılar Simetri Promosyon

Simetri Grup bünyesinde, promosyon ürünleri sektöründe üretim ve baskılarını yapan şirketimizin gelişen ve büyüyen organizasyonu için İSTOÇ ofisinde istihdam edilmek üzere Grafiker, Grafik Tasarımcı aranmaktadır. Nitelikler: Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Terci..

Denizli / Merkez Adım Adım

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen üniversitelerin grafik, güzel sanatlar, tasarım, görsel iletişim vb. bölümlerinden mezun, • Alanında en az 2 yıl tecrübeli, • Adobe Photoshop, Adobe Illustrator vb. tasarım programlarına hakim, • Tercihen HTML ve CSS bilgisine..

Antalya / Tümü Eyula Bilişim San.

lusal ve uluslararası internet projeleri yapan ajansımız için yetenekli grafik tasarımcı arayışındayız. Aranan Nitelikler Kurumsal kimlik, logo ve grafik tasarıma dahil olan diğer çalışmaları yapabiliyorsanız; Ulusal ve uluslararası seviyedeki projelerde yer almak istiyorsanız bize ulaşınız..

Ankara / Yenimahalle Fabrika Matbaacılık,

MATBAAMIZA (Maliye anlaşmalı) tecrübeli bay bayan Grafiker alınacaktır...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Turreklam

REKLAM İŞİNDE ÇALIŞMIŞ OLAN, COREL,PHOTOSHOP PROGRAMLARI VE PLOTER MAKİNASI KULLANABİLEN GRAFİK ELEMANI ALINACAKTIR...

İstanbul Avrupa / Kağıthane Özcan Ayar Danışmanlık

Sultanahmet'de bulunan firmamıza Bay/Bayan, sorumluk sahibi ve ulaşım sorunu olmayan Grafiker takım arkadaşları aranmakta. Adaylar dijital baskı merkezinde çalışacak Adayların Sultanahmet, Kağıthane, Çağlayan, Eminönü, Taksim, Mecidiyeköy ve Şişli'de ikamet etmeleri tercih edilmekte...

Ankara / Tümü Akad Basın Yayın

Ankarada 29 yıldır Kitap yayın sektöründe Kolej ve Demirlibahçe şubelerinde ülke genelinde hizmet veren yayınevimize seyahat engeli olmayan sürücü belgesine sahip, ve araç kullanabilen ensek mesai saatlerine uyumlu olan, Dizgi ve Grafikten anlayan, yayınevimizin sosyal medyasını takip edebilecek,ayr..

İstanbul Avrupa / Tümü Roza Matbaacılık Ltd. Şti

Davetiye Baskı Üretim Firmasına; Grafik Programlarını Kullanabilen, Photosop, İllustrator, Montaj Ve Dizgi Yapabilecek, Grafiker Aranmaktadır..

İstanbul Avrupa / Başakşehir Forart İletişim

Ağırlıklı olarak kamu kurumlarına çalışan firmamıza; tecrübeli grafik tasarımcılar alınacaktır. Aranan nitelikler; Görsel algısı yüksek, portfolyosuna güvenen, ekip çalışmasına uyumlu. (İrtibat için cep numarasından Cüneyt Beyle görüşülecektir.)..