Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İzmir / Balçova Medyatik Fikir

Farklı işler yaratmak isteyen, bu anlamda bakış açısını, vizyonunu ve ufkunu genişletip üst düzey işlere imza atacak, idealist bir kadroda yer alarak bu anlamda kendini ve bizleri de geliştirecek takım arkadaşlarına ihtiyacı vardır. * Reklamcılık veya ajans deneyimi olan, * Takım ..

Bursa / Osmangazi Ensa Reklam

İleri derece de Adobe Photoshop - kullanabilen, diğer programlara hakim olabilen. Tasarım yapma konusun da uzmanlaşmış arkadaşlar arıyoruz...

İstanbul Avrupa / Güngören Lider Dizayn

Taş Dizayn Firmamıza Corel Bilen Taş Dizayn İşini Bilen Grafiker Aranıyor. Lazer Bilgisi Olması Şarttır. İrtibat: 0535 030 22 85..

İstanbul Avrupa / Bayrampaşa Ecem Etiket

Matbaa etiketi ve tasarım konusunda tecrübeli elamanlar alınacaktır. İrtibat : Mehmet bey :0507 018 64 42 - 0212 501 32 46..

Ankara / Yenimahalle Mor Çilek Fikir Sanat Atölyesi

Batıkent'te konumlanmış olan Mor çilek fikir sanat atölyemizin Grafik tasarım ajansına aktif olarak çalışacak ve uyum sağlayabilecek TAM ZAMANLI Grafik Tasarımcı arkadaşlar aranmaktadır...İşin niteliği şöyledir. Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olan yada bu alanda hevesli olup kendini geli..

İstanbul Anadolu / Kartal Dk Elektronik

Gelişmekte olan şirketimize takım arkadaşları arıyoruz. Aşağıda pozisyondan temel beklentiler sıralanmış olup, pozisyonun temel gereklileri ifade edilmiştir. Gereksinimler • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Görsel İletişim Tasarımı veya Grafik Tasarımı m..

Bursa / Osmangazi Bursa Dijital

Kent Meydanı Osmangazi Tıp Merkezi arkasında kadrosunu her geçen gün daha da genişleten firmamıza yeni Grafik Tasarımcı aramaktayız. Reklam sektöründe birçok alanda faaliyet gösteren firmamızda "Bir firmanın logo tasarımından, broşür, kataloğuna, araç kaplamasından, tabelasına kadar ta..

Kocaeli / İzmit Ekol Image Reklam

Adobe İllustratör ve Photoshop programlarını iyi derecede kullanabilen tercihen daha önce ajans tecrübesi olan pc yada mac kulanabilen grafikerler alınacaktır...

ALANINDA DENEYİMLİ, ÇALIŞKAN VE EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU GRAFİK TASARIMCILAR ARIYORUZ. MATBAACILIK VE AMBALAJ SEKTÖRLERİNDE TECRÜBESİ OLMASI,COREL DRAW, PHOTOSHOP VEYA ILLUSTRATOR PROGRAMLARINA HAKİM OLMASI TERCİHİMİZDİR. AMBALAJ VE MATBAACILIK ALANINDA 30 YILDIR FAALİYET GÖSTERMEKTE OLA..

İstanbul Avrupa / Bakırköy Küre Sağlık Estetik

Şirketimiz için Grafiker aranmaktadır Üniversitelerin Görsel İletişim Tasarımı ve Grafik Tasarımı bölümlerinden mezun, · İleri derecede Adobe Photoshop ve Adobe InDesign, Adobe Illustrator bilen, aynı zamanda IOS X ve Windows ortamında hızlı ve hatasız kullan..