Grafiker İş İlanları

Pozisyon: Grafiker
İstanbul Anadolu / Pendik Pendik Belediyesi

BAŞVURU ŞARTLARI - Üniversitelerin güzel sanatlar veya iletişim fakültelerinden mezun, - Mac bilgisayar kullanabilen, Adobe programlarından photoshop, indesign, illustrator programlarına iyi derecede hakim, - Gazete, broşür, kitap gibi yayınları ve billboard gi..

İstanbul Avrupa / Kağıthane Burda Dijital Baskı Merkezi

İŞİN TANIMI: ADOBE CC PHOTOSHOP, ILLUSTRATOR VE COREL BİLEN. DAHA ÖNCE AÇIK HAVA REKLAM SEKTÖRÜNDE ÇALIŞMIŞ VE BU SEKTÖRDE DENEYİMLİ. BASKI HAZIRLIK VE BASKI TEKNİKLERİ KONUSUNDA BİLGİLİ. TASARIM GÜCÜ VE GÖRSEL ANALİZ YETENEĞİ KUVVETLİ. EKİP ÇALIŞMASINA YATKIN, HIZLI VE YARATICI. ERKEK ADAYLAR İÇİN ..

İstanbul Avrupa / Fatih Fitslim Sports Club

Spor Merkezi yönetim sektöründe genç ve dinamik ekibiyle hızla büyüyen firmamızın İdari İşler Departmanında görev alacak; -Genel nitelikler: Tercihen üniversiteden mezun,yada okuyan Sosyal medya yönetiminde en az 1 yıl deneyimli, Dijital gelişmeleri, sosyal medy..

Kocaeli / Gebze Efe Copy

Dijital Baskı, Matbaa, Reklam, Kırtasiye, Tasarım ve Kopyalama Merkezimizde; tercihen grafik tasarım okullarından mezun olmuş tecrübeli veya tecrübesiz çalışma arkadaşlarına ihtiyacımız var. CV'leriniz eksiksiz doldurunuz. Genel nitelikler: -Bilgisayar kullanmayı bilen -Terc..

Ankara / Yenimahalle Dijitek Dijital Baskı Merkezi

- Tercihen üniversitelerin grafik, tasarım bölümünden mezun , - Dijital baskı üretim sektöründe en az 2 yıl tecrübeli, - Adobe, Photoshop, Corel Draw, İndesign, İllustrator ve 3ds max programlarını kullanan - Güleryüzlü, ekip çalışmasına yatkın, çözüm üretebilen, yetenekleri ekip a..

Ankara / Çankaya Lıngus Educatıon Group

Yabancı dil yardımcı ders kitapları yapan Yayın evimize dizgi/grafik işleri yapabilecek deneyimli elemanlar aranmaktadır. Aranan nitelikler; Adobe Indesign, Photoshop ve Illustrator programlarını iyi derecede kullanabilmek, Bir yayınevinde Kitap mizanpaj dizgi işlerinde yet..

İstanbul Avrupa / Fatih Alfa İç Ve Dış Ticaret

Alfa İç Ve Dış Ticaret firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Alfa İç Ve Dış Ticaret Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Fatih Alfa İç Ve Dış Ticaret

Alfa İç Ve Dış Ticaret firmasının aktif ilanlarına veya diğer Grafiker ilanlarına göz atabilirsiniz.Alfa İç Ve Dış Ticaret Grafiker ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İzmir / Konak Oware Ambalaj

BAYAN GRAFİKER ARIYORUZ 2003 yılından bu yana AMBALAJ SEKTÖRÜ'nde hizmet veren firmamızda görevlendirilmek üzere flexo baskı makinelerinde kullanılan klişeler konusunda deneyimli ISLAK MENDİL VE STİCK ŞEKER GRAFİK TASARIMI VE KLİŞEYE HAZIRLANMASI görevini üstlenecek, "GRAFİKER" aramaktayız. ..

Ankara / Altındağ Egemen Reklam

Tabela-dijital baskı hizmeti vermekteyiz.Firmamızda çalışacak deneyimli grafikere ihtiyacımız vardır. Photoshop , corel ve özellikle cinema4d - sketchup - yada 3dmax ile render almayı bilen çalışma arkadaşı arıyoruz. İşimizin ağırlığı tabela çizim olacaktır.Tercihen daha önce tabela çizi..