Güzellik Uzmanı İş İlanları

Pozisyon: Güzellik Uzmanı
Ankara / Çankaya Mavi Işık Plus

İRTİBAT ve GÖRÜŞME İÇİN YETKİLİ kişilerin TELEFON VE ADRESLERİ : Ön görüşmeler aşağıda belirtilen işyeri adreslerinde her gün 19.30 kadar devam etmektedir. randevu almadan bir adet özgeçmişiniz ile lütfen şubelerimize müracaat ediniz. ANKARA Kızılay ve Bahçelievler subeleri için ..

İstanbul Anadolu / Kadıköy Essi Güzellik-Estetik-Kozmetik-Eğitim

Türkiye'nin en büyük Güzellik ve Estetik Zinciri olan Essi'nin; - İzmir Buca, - İstanbul Kadıköy ve Osmanbey (Nişantaşı), şubeleri için iş ciddiyetine sahip, uzman estetisyen pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız. - Ekip çalışmasına yatkın, - Tercihen ü..

Bursa / Tümü HALKA GRUP

Genel Nitelikler • BURSA ‘ da ikamet eden, • Kozmetik sektöründe kariyer hedefi olan, • Perakende sektöründe mağaza satış deneyimine ve kozmetik deneyimine sahip, • Makyaj yapmayı bilen, • İletişim yeteneğini ve enerjisini satışa dönüştürebilecek, • Müşte..

İstanbul Avrupa / Avcılar Zarinna Estetik

EN AZ 1 YIL TECRÜBELİ LAZER EPİLASYON CİLT BAKIMI VE BÖLGESEL İNCELME İŞLEMLERİNDE İŞİNE HAKİM DIŞ GÖRÜNÜMÜNE ÖZEN VEREN EKİP ÇALIŞMASINA UYUMLU ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARANIYOR BELİRTİĞİMİZ MAAŞ ÜSTÜNE ÇIKABİLİR + ÜRÜN BAŞINA PİRİM VERİLİR..

Aydın / Merkez Letya Güzellik Salonu

Letya Güzellik Salonu firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güzellik Uzmanı ilanlarına göz atabilirsiniz.Letya Güzellik Salonu Güzellik Uzmanı ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

Kocaeli / İzmit Özel Elm Polikliniği

İzmit merkezde bulunan güzellik polikliniğimizde ; Lazer Epilasyon (Alexandrite, Ütüleme Diode) , Cilt bakımı ve Zayıflama uygulamalarında tecrübesi olan , diksiyonu düzgün, satış kabiliyeti yüksek , enerjik, güler yüzlü , dış görünümüne özen gösteren güzellik uzmanı aranmaktadır...

İstanbul Anadolu / Ümraniye Elite Beauty

Elite Beauty firmasının aktif ilanlarına veya diğer Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanlarına göz atabilirsiniz.Elite Beauty Güzellik Uzmanı - Estetisyen ilanı için başvuru süresi dolmuştur...

İstanbul Avrupa / Bahçelievler Nexus Güzellik Merkezi

NEXUS POLİKLİNİKLERİMİZE HAFTA SONU ÇALIŞMA ENGELİ OLMAYAN TECRÜBELİ VEYA TECRÜBESİZ BAYAN GÜZELLİK UZMANLARI VE ESTETİSYENLER ARANIYOR...ÇALIŞMA SAATLERİ...SABAH:09:00 AKŞAM:20 00'dir. MAAŞ+SSK+YEMEK NOT:LÜTFEN ÖN ŞARTLAR UYGUNSA MÜRACAAT EDENİZ... MÜRACATLARIMIZ CV ÜZERİNDE..

İstanbul Anadolu / Ümraniye ISS PROSER KORUMA VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

ÜMRANİYE bölgesindeki Plaza projemizde görevlendirmek üzere takım arkadaşları aranmaktadır. Aranan Nitelikler; ÖZEL GÜVENLİK KİMLİK KARTI SAHİBİ Askerlik Hizmetini Tamamlamış 35 Yaşını Aşmamış Vardiyalı Çalışacak Bay Adaylar 1.200 TL Maa..